ΕΠΣ Έβρου: Ορίστηκε κανονικά ο αγώνας της Αναγέννησης Μεταξάδων

 

Πριν από τρεις εβδομάδες το ThrakiSportS αποκάλυπτε το σοβαρό πρόβλημα που είχε με τα δελτία της η Αναγέννηση Μεταξάδων, έπειτα από την επανασύστασή της μετά την διάλυση της ένωσης με την Θύελλα Παλιουρίου.

Η ομάδα δεν είναι κατέβει να αγωνιστεί στο κύπελλο με αποτέλεσμα να αποκλειστεί χάνοντας με 3-0 στα χαρτιά. Όπως σημειώναμε τότε, η μη κάθοδος της ομάδας στο κύπελλο δημιουργούσε αβεβαιότητα για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα.

Από τότε έγιναν πολλές προσπάθειες να συμπληρωθεί το ρόστερ. Μέχρι ένα σημείο, απέφεραν καρπούς. Κανένα χαρτί περί απόσυρσης της ομάδας από το πρωτάθλημα δεν ήρθε στην διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣ Έβρου μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης. Το αντίθετο.

Θορυβημένοι οι άνθρωποι της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, ρώτησαν σχετικά τους ιθύνοντες της ομάδας και έλαβαν την απάντηση ότι θα κατέβουν κανονικά. Έτσι ο εκτός έδρας αγώνας της Αναγέννησης Μεταξάδων με την Δόξα Ελληνοχωρίου ορίστηκε κανονικά και μάλιστα για το πρωί της Κυριακής.

Τώρα, αν θα κατέβει τελικά η ιστορική ομάδα της Αναγέννησης Μεταξάδων στο πρωτάθλημα και πόσο θα αντέξει, γιατί είναι και αυτό ένα ζήτημα όταν το ρόστερ είναι περιορισμένο, είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες…