Ξεσήκωσε την εξέδρα στο ντεμπούτο του στην Α1 και μάλιστα απέναντι στον Ολυμπιακό ο πρώην «Κομοτηναίος» Ανδρέας Μπεκρής

 

Το όνειρο κάθε παίκτη είναι να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, πόσο δε μάλλον αυτό να γίνεται και με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του. Αυτό κατάφερε ένας πρώην παίκτης του ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του την Κυριακή που μας πέρασε στα γήπεδα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

mpekrisΟ Ανδρέας Μπεκρής λοιπόν αγωνίστηκε την Κυριακή με τον Κόροιβο Αμαλιάδας αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Α1 Κατηγορίας. Ο πρώην παίκτης του ΓΑΣ ολοκλήρωσε τον Ιούνιο τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής και στα τέλη Αυγούστου ανακοινώθηκε από την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Ο Μπεκρής είχε μάλιστα τη δική του κερκίδα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αμαλιάδας όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα patris-sport.

Όσο για το ντεμπούτο του ήταν θετικό για το μέγεθος του αντιπάλου, καθώς σε 9:35 είχε 2 πόντους, ένα επιθετικό ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και κανένα λάθος. Το τέλος βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή με 66-88, όμως ο πρώην παίκτης του ΓΑΣ θα έχει να θυμάται το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία.