Μόνο μπράβο και συγχαρητήρια! To fair play της χρονιάς έγινε από διεθνή αθλητή που ανήκει σε σύλλογο της Θράκης!

 

Σε μια κίνηση που ίσως αποτελεί και το fair play της χρονιάς προχώρησε ο βούλγαρος αθλητής της Φιλίας Ορεστιάδας, στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τον ΑΟ Ταταύλα για το πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η Φιλία Ορεστιάδας κέρδισε σχετικά εύκολα με 4-1, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον βούλγαρο παίκτη της Τεοντόρ Αλεξαντρόφ, ο οποίος νίκησε με 3-1 σετ τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και με τον ίδιο σκορ τον Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο.

Στην αναμέτρηση του Αλεξαντρόφ με τον Αλεξανδρόπουλο και ενώ το σκορ ήταν 2-0 σετ υπέρ του παίκτη του εβρίτικου συλλόγου, στο 13-12 ο Αλεξανδρόπουλος είχε σετ μπολ για να κατακτήσει το 3ο σετ.

Στο επόμενο ράλι, τη στιγμή που ο Αλεξαντρόφ επιχείρησε χτύπημα και η μπάλα κατευθυνόταν άουτ, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μπαλάκι από διπλανό τραπέζι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Ο διαιτητής είπε αμέσως «στοπ» και διέταξε επανάληψη, όμως ο Βούλγαρος διεθνής θεώρησε  ότι ουσιαστικά ο πόντος είχε τελειώσει, είπε να μετρήσει για τον αντίπαλό του και έτσι έχασε το σετ.