H Ευρωλίγκα αρχίζει και ο ΣΔΚ Θράκης ετοιμάζεται για τα πρώτα του δύο ταξίδια

 

Ξεκινάει το βράδυ από τη Μαδρίτη ο φετινός μαραθώνιος της Ευρωλίγκα με το παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό (22:00, ΕΡΤ1), ενώ το ταξίδι θα ολοκληρωθεί στην Κωνσταντινούπολη με το Final Four, το οποίο θα διεξαχθεί από 19-21 Μαΐου.

Στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθεί δύο φορές τον Νοέμβριο και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης, καθώς πιστός στο ραντεβού του θα είναι και φέτος δίπλα στις ελληνικές ομάδες που θα αγωνιστούν στη γειτονική χώρα.

Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου με την αναμέτρηση Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός, ενώ μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου θα βρεθούν και πάλι στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση Γαλατασαράι – Ολυμπιακός. Συνολικά ο ΣΔΚ Θράκης θα πραγματοποιήσει στην Κωνσταντινούπολη 8 εκδρομές (θυμηθείτε το πρόγραμμα με ένα κλικ ΕΔΩ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου για τις δύο πρώτες του εκδρομές:

“Ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω ημερήσιες εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου Διαιτητές και φίλοι του Συνδέσμου να παρακολουθήσουν στην ABDI IPEKCI ARENA αγώνες της Euroleague: 4 Νοεμβρίου 2016 (5η αγωνιστική) Anadolu Efes Istanbul – Panathinaikos Superfoods Athens 11 Νοεμβρίου 2016 (6η αγωνιστική) Galatasaray Odeabank Istanbul – Olympiacos Piraeus.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα των εκδρομών στα τηλέφωνα του Συνδέσμου: 2552029547, 2552026522, 6944889975″.