«Σεισμός» από τη νέα αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ! Διορίζεται προσωρινή διοίκηση με τρεις Θρακιώτες ως μέλη της

 

Τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί νέος σεισμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο αφού σύμφωνα με πληροφορίες έγινε δεκτή η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Βίκτωρας Μητρόπουλος και οδηγούμαστε σε νέα αναβολή των εκλογών στην ΕΠΟ, οι οποίες αρχικά είχαν οριστεί για την 1η Οκτωβρίου και είχαν μετατεθεί για τις 26 του μήνα στα Χανιά.

Από την στιγμή όμως που αναβάλλονται οι εκλογές και δεδομένου ότι βάσει καταστατικού δεν επιτρέπεται παράταση της θητείας της διοίκησης της ΕΠΟ πέραν του Οκτωβρίου, γίνεται αυτομάτως δεκτό και το δεύτερο σκέλος του αιτήματος που αφορούσε τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ. Μάλιστα, ο Βίκτωρας Μητρόπουλος όπως και η πλευρά της αντιπολίτευσης είχαν προτείνει και πρόσωπα για να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσωρινή διοίκηση.

Συγκεκριμένα ο Μητρόπουλος είχε μεταξύ άλλων προτείνει τον αντιπρόεδρο της Ξάνθης και πρόεδρο της Super League Γιώργο Στράτο και τον παλαίμαχο ξανθιώτη ποδοσφαιριστή Αντώνη Αντωνιάδη, μαζί με πλήθος άλλων προσώπων, ενώ από την πλευρά της αντιπολίτευσης προτείνονταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης. Ωστόσο το δικαστήριο δεν σημαίνει ότι κάνοντας δεκτή την προσφυγή, θα κάνει δεκτή και την πρόταση για τα ονόματα της νέας (προσωρινής) διοίκησης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο έχει κάνει έναν συγκερασμό και προχωρά στον διορισμό προσωρινής διοίκησης που θα απαρτίζεται από στελέχη που προτείνονται και από την πλευρά Γραμμένου και αντιπολίτευσης (χωρίς όμως τον ίδιο) και από την πλευρά του Βίκτωρα Μητρόπουλου (επίσης χωρίς τον ίδιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες) και από την πλευρά της απερχόμενης διοίκησης του (έκπτωτου πλέον) Γ. Γκιρτζίκη.

Αν ευσταθούν αυτές οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά του ThrakiSportS, η νέα προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ που θα αναλάβει να τρέξει την Ομοσπονδία μέχρι να οριστούν οι νέες εκλογές, άγνωστο πότε θα γίνει αυτό, είναι τρεις. Αφενός ο Γιώργος Στράτος που εξοφίτσιο μετέχει στο ΔΣ της ΕΠΟ ως πρόεδρος της Λίγκας (εφόσον βέβαια παραμείνει γιατί έχει ζητηθεί η παραίτησή του, μην ξεχνιόμαστε), αφετέρου οι πληροφορίες του ThrakiSports αναφέρουν ότι στη νέα διοίκηση θα παραμείνουν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Βασίλης Καραβασίλης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι οι ίδια πηγή ενημερώνει ότι ανάμεσα στα ονόματα της νέας διοίκησης είναι και μεγάλα ονόματα παλαιμάχων όπως ο Μίμης Δομάζος, ο Αριστείδης Καμάρας, ο Γιώργος Σκαρτάδο και ο Γιάννης Βαλαώρας (αλλά όχι και ο Αντώνης Αντωνιάδης).