Κόντρα στην πλειοψηφία των ομάδων της Football League ψήφισε ο Πανθρακικός

 

Εκλογές είχαμε την Δευτέρα, εκτός όλων των άλλων, στην Football League. Οι ομάδες που απαρτίζουν την Ένωση Β’ Εθνικής ψήφισαν για να εκλεγούν τα τρία άτομα που θα την εκπροσωπήσουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 14 Οκτωβρίου.

Όπως είναι γνωστό, εξελέγησαν οι Λεωνίδας Λεουτσάκος του Αχαρναϊκού και Αντώνης Λεβεντογιάννης του Απόλλωνα Σμύρνης, που είναι οι δύο υποψήφιοι οι οποίοι στηρίζουν την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου, αυτής δηλαδή της σημερινής αντιπολίτευσης που φέρεται να στηρίζεται από ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ κόντρα στην παράταξη Γκιρτζίκη- Ελευθεριάδη.

Μαζί τους, θα ψηφίσει και ο Αντώνης Ρέλλας του Παναιγιαλείου, ο οποίος στηρίζει το «σύστημα» και την παράταξη του Δημήτρη Ελευθεριάδη, ο οποίος έχει υποδειχθεί από τον Γιώργο Γκιρτζίκη. Στην ψηφοφορία συγκέντρωσε μόλις 8 ψήφους, αλλά θα βρεθεί στην Γ.Σ. της ΕΠΟ για να ψηφίσει, καθώς τον επέλεξε ως αντίκλητο ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης.

Ανάμεσα στους οκτώ που τον ψήφισαν ήταν και ο Πανθρακικός. Ήταν φανερό ότι η ψηφοφορία πήρε χαρακτήρα έντονο. Σύμφωνα με αθηναϊκά ρεπορτάζ, τον υποψήφιο της παράταξης Γκιρτζίκη-Ελευθεριάδη ψήφισαν ο πρόεδρος της Football League Στέλιος Σφακιανάκης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στο Δ.Σ. της Football League  Γιάννης Παπακωνσταντίνου και οι ΠΑΕ Πανθρακικός, Καλλονή, ΟΦΗ, Σπάρτη, Κισσαμικός και Παναιγιάλειος.

Η στήριξη της ΠΑΕ Πανθρακικός στο νυν σύστημα ήταν πάντως αναμενόμενη δεδομένου ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης είναι μέλος της απερχόμενης διοίκησης της ΕΠΟ.