Νέα αναβολή στην Football League και σκέψεις για νέο φιλικό του Πανθρακικού με τον Άρη

 

Τα πολλά ανοικτά μέτωπα συνεχίζουν να υπάρχουν με σημαντικότερο τα τηλεοπτικά δικαιώματα που δεν υπάρχει κανάλι που θα δίνει ικανοποιητικά χρήματα για να τα πάρει, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε νέα αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Στο συμβούλιο που είχε διάρκεια σχεδόν τέσσερις ώρες και είχε αρκετές εντάσεις, μεταξύ άλλων επικυρώθηκε η βαθμολογία της περσινής αγωνιστικής περιόδου έπειτα από την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου που δικαίωση τον Πανελευσινιακό στην υπόθεση με την Ζάκυνθο που διεκδικούσε τη θέση του.

Ωστόσο αποφασίστηκε να πάει άλλη μια εβδομάδα πίσω η έναρξη και πλέον ως πιθανότερη ημερομηνία φαντάζει η 23η Οκτωβρίου, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει και νέα αναβολή αν δεν βρεθεί τηλεοπτική στέγη (οι συζητήσεις που υπάρχουν είναι με Nova και με ΕΡΤ3).

Μάλιστα, ήδη λίγα λεπτά μετά την επισημοποίηση της αναβολής, στα μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι στον Άρη σκέφτονται νέο φιλικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό, για να γεμίσουν το κενό που εκ νέου δημιουργείται. Μόνο που αυτή τη φορά, εφόσον γίνει, το φιλικό θα φιλοξενηθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Θεσσαλονίκη, η ομάδα της Κομοτηνής είναι ανάμεσα σε αυτές από την Football League που βρίσκονται στη λίστα για τη διεξαγωγή φιλικού το Σαββατοκύριακο, από τη στιγμή που η αναβολή της πρεμιέρας παρατείνεται.

Τις επόμενες μέρες πρόκειται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να γίνει γνωστό το ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει ο Άρης, αλλά και η ακριβής μέρα και ώρα του αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι πριν από οκτώ μέρες είχαν ξαναπαίξει Αρης και Πανθρακικός στην Κομοτηνή με τους κίτρινους να επικρατούν με 1-0 χάρη σε τέρμα του Μάρκου Ντούνη.