ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στην επικράτηση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου επί της Ένωσης Ασωμάτων

 

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που το απόγευμα του Σαββάτου διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 2-1 την Ένωση Ασωμάτων.

Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ανοιχτό, δίχως σκοπιμότητες, με τους γηπεδούχους του Σάκη Σκουλή να μπαίνουν δυνατά και μόλις στο 22′ να αιφνιδιάζουν τους φιλοξενούμενους και με δυο μαζεμένα τέρματα να βάζουν τις βάσεις για την επικράτηση.

Στη συνέχεια οι νεοφώτιστοι της Ένωσης ισορρόπησαν τον αγώνα και κατάφεραν να μειώσουν και να απειλήσουν με ισοφάριση. Στο β’ ημίχρονο έγινε πολύ κακό παιχνίδι και οι δημοσιογράφοι με το ζόρι σημείωσαν δύο ευκαιρίες, με τους λιγοστούς φιλάθλους να δυσανασχετούν με το θέαμα που είδαν.

Πριν την επίτευξη των γκολ, είχαμε δυο ευκαιρίες στο 3 ‘ με σουτ του Τσορπιδη στο γάμα της εστίας που έδιωξε σε ξόρνες ο τερματοφύλακας και στο 10′ το σουτ του Μεμετ Οτζαν που μπλόκαρε ο γκολκίπερ. Στο 16ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Γιαννακιδης με σουτ από πλάγια και στο 22’ από μπαλιά του Ταβασιδη διαμορφώθηκε το 2-0.

Στο 31′ ο Οσμαν Μουσταφα έπιασε το σουτ, ο Ποιμενίδης προσπάθησε να μπλοκάρει, η μπάλα όμως του έφυγε από τα χέρια και έτσι η Ένωση Ασωμάτων μείωσε σε 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Από εκείνο το σημείο και μετά μόλις τρεις ευκαιρίες άξιες αναφοράς σημειώθηκαν μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 40′ ο Κουπουκ Οκαν έπιασε το σουτ και σωτήρια έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, στο 51′ ο Ανδρεου έκανε το σουτ και ήταν ο Ταουσάν που έδιωξε αποσωβώντας το τρίτο γκολ σε βάρος της ομάδας του και στο 85′ ήταν ο Μεμετ Οτζαν που είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Διαιτητής ο Ρόιδος με βοηθούς τους Χαρίση και Ζηλούδη.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Ποιμενίδης, Τουρασανιδης, Αγγελης (46′ Κοσιης), Αλεξακόπουλος, Παρασκευόπουλος, Αμοιρόπουλος, Τσοτριδης (50′ Παπαδοπουλος), Ανδρέου, Μαυροπουλος, Ταβασιδης, Γιαννακίδης (69′ Τζελέπης)

ΕΝΩΣΗ ΑΣΩΜΑΤΩΝ: Ταουσαν, Ιμπραμ Οκται, Ιμπραμ Μεμετ, Αμετ Ιλκερ, Χατζογλου, Μπαλτση Κεναν, Κοπουκ Οκαν (66′ Καρα Μποερ),  Κιουτσουκ Μεμετ, Παλτζη Μεμετ, Μεμετ Οτζαν, Οσμαν Μουσταφα