LIVE η Γ’ Εθνική: Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Προσκυνητών και Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Προσκυνητών και Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα σε όλους. Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε για την εξέλιξη στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής με έμφαση φυσικά στις δυο ομάδες της Θράκης που δίνουν δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι σε… Απόλλωνες. Πριν ξεκινήσουμε όμως με τα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς της αποψινής μετάδοσης.

Ώρα 15:07  Αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:11   Άλλος ένας χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 15:15  Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:18  Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 15:21  Χορηγός της σημερινήςαγωνιστικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 15:24  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 15:28  Εχουμε συνθέσεις από τον αγώνα της Καλαμαριάς, πάμε να δούμε πως ξεκινά η Δόξα Προσκυνητών. Ο Κλειτσώτης επέλεγε λοιπόν να ξεκινήσουν ως αρχική ενδεκάδα τους εξής παίκτες: Αγγελόπουλος, Κελεσίδης, Μόσχος, Κίτσος, λεφής, Τρίχας, Μουζασβίλι, Δραγανίδης, Γιαννακιτσίδης, Κλης, Ιωαννίδης.

Ωρα 15:30  Πάμε να δούμε την ενδεκάδα του γηπεδούχου Απόλλωνα Καλαμαριάς: Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καπιας, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ενλουντούλου, Πόποβιτς.

Ωρα 15:35  Μέχρι να έχουμε στοιχεία και από τις Σέρρες για τον αγώνα του Απόλλωνα Παραλιμνίου με τον Ορφέα Ξάνθης, πάμε να δούμε το υπολοιπο πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 15:38  Εχουμε και λέμε λοιπόν: ΑΟ Καρδία – Καβάλα, Νάουσα – ΑΕ Ποντίων, Δόξα Δράμας – Μακεδονικός Φούφα, Νέστος Χρυσούπολης – Αλμωπός Αριδαίας, Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης, Εορδαϊκός – Λαγκαδάς, Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Προσκυνητών.

Ωρα 15:44  Πάμε να δούμε τους 11 που επέλεξε ο Μπάμπης Χατζημεστής για το ξεκίνημα του Ορφέα Ξάνθης στις Σέρρες: Ρούφος, Τορομανίδης, Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Β. Καραγκιόζης, Γ. Καραγκιόζης,  Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Μουμίνογλου.

Ωρα 15:48 Οι 11 του γηπεδούχου Απόλλωνα Παραλιμνίου: Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Τάκας, Μιτζιούρης, Νερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ρούμπος, Καρακούτης, Ναλμπάντης και Μεντής.

Ωρα 15:51  Λίγος σχετικά κόσμος και στα δύο γήπεδα που μας ενδιαφέρουν, δεν θα τα λεγε κανείς ότι θα μοιάζουν με καυτές έδρες.

Ωρα 15:55  Μηλιάδης, Αϊναλής και  Μιχαηλίδης  της ΕΠΣ Μακεδονίας οι τρεις διαιτητές στο Παραλίμνιο.

Ωρα 15:57  Φωτιάς, Κεσισόγλου, Δεμερτζής  της Πέλλας η τριπλέτα στο γήπεδο της Καλαμαριάς

Ωρα 15:59 Ο Κιγιτζή (Θράκης) με βοηθούς τους Έμπλιουκ και Κούλα (Ξάνθης) είναι η τριπλέτα στο ΑΟ Καρδία – Καβάλα.

Ωρα 16:03  Εχουν ξεκινήσει πλέον τα παιχνίδια, πάμε σε live ενημέρωση όποτε έχουμε κάτι σημαντικό

Ωρα 16:11  Γκολ στην Καλαμαριά. Σκόρερ ο Συμελίδης για την γηπεδούχο ομάδα, ανοίγει το σκορ με την συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα. Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Προσκυνητών 1-0.

Ωρα 16:14 Γκολ στην Καλαμαριά. Σχεδόν με την σέντρα διπλασιάζουν τα τέρματά τους οι γηπεδούχοι με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κυβελίδη. Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Προσκυνητών 2-0

Ωρα 16:19  Στις Σέρρες διαμαρτύρονται δίκαια οι άνθρωποι του Ορφέα για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε σε πρώξιμο του Τορομανίδη μέσα στην περιοχή, αλλά έκλεισε τα μάτια στην παράβαση ο διαιτητής.

Ωρα 16:23  Συμπληρώνουμε σιγά σιγά το μισό του πρώτου ημιχρόνου, έχουμε τα εξής αποτελέσματα μέχρι στιγμής: ΑΟ Καρδία – Καβάλα 1-0. Δόξα Δράμας – Μακεδονικός Φούφα 1-0, Νέστος Χρυσούπολης – Αλμωπός Αριδαίας 1-0, Νάουσα – ΠΑΕ Ποντίων Βαττολακου 2-0, Εορδαϊκός ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0.

Ωρα 16:27  Στις Σέρρες από μια ευκαιρία για κάθε ομάδα. Στο 15′ σουτ έξω απ’ την περιοχή του Ξαντινίδη, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Χατζηγιαννάκης, δέκα λεπτά αργότερα ο Ρούμπος πάσαρε στον Μπεντή αλλά το φαλτσαριστό σουτ που έπιασε μετά από κόντρα πέρασε ελάχιστα άουτ απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρούφου.

Ωρα 16:32  Στην Καλαμαριά άσχημα μαντάτα για τον τοπικό Απόλλωνα, που πάντα προηγείται όμως με 2-0. Ο σκόρερ Κυβελίδης τραυματίζεται και δεν μπορεί να συνεχίσει, στην θέση του ο  Ρόκας. Ο Ταβάρες στην θέση του Ενλουντούλου που επίσης τραυματίσηκε στο ξεκίνημα του ματς

Ωρα 16:35  Στις Σέρρες, κακά μαντάτα για τον Ορφέα. Μετά από τρίλεπτη διακοπή, βγαίνει έξω με φορείο ο τερματοφύλακας της ομάδας της Ξάνθης Ρούφος, προφανώς σοβαρά τραυματισμένος αφού δεν μπορεί να συνεχίσει και στη θέση του μπαίνει ο Αθανασίου.

Ωρα 16:40  Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, παραμένουν τα Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Προσκυνητών 2-0 και Απόλλων Παραλιμνίνου – Ορφέας Ξάνθης 0-0.

Ωρα 16:43  Στις Σέρρες από μια ευκαιρία για τις δυο ομάδες στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 36′ διαγώνιο σουτ λίγο έξω απ’ την περιοχή του Ναλμπάντη, η μπάλα περνάει λίγο άουτ απ’ το δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασίου. Στο 38′ φάουλ για τον Ορφέα ένα μέτρο έξω απ’ την περιοχή κι αριστερά, εκτέλεσε πολύ ωραία ο Γ. Καραγκιόζης αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χατζηγιαννάκη.

Ωρα 16:46  Στις Σέρρες μεγάλη διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Ναλμπάντη που εκτελεί κόρνερ από δεξιά, γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Μερεσιώτη, αποκρούει ο τερματοφύλακας, στην επαναφορά ο Καρακούτης πλασάρει αλλά και πάλι αποκρούουν οι αμυνόμενοι του Ορφέα και παραμένει το 0-0.

Ωρα 16:48  Στην Θεσσαλονίκη τέλος πρώτου μέρους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Προσκυνητών 2-0

Ωρα 16:50  Στις Σέρρες ακόμα δεν έχει τελειώσει το ημίχρονο, παίζουμε καθυστερήσεις αλλά θα είναι επτά λεπτά σύμφωνα με τον διαιτητή λόγω του τραυματισμού του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ρούφου.

Ωρα 16:54  Στις Σέρρες τέλος πρώτου μέρους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 0-0

Ωρα 16:58  Θυμίζουμε εν τάχει ότι την μετάδοση των αγώνων προσφέρουν τα ζαχαροπλαστεία Fresh Co, η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων Figli,   το Cafe-Bar De Novo,  τα καταστήματα ACS Ξάνθης, τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην Κομοτηνή όπως και από την ίδια πόλη  η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών».

Ωρα 17:01  Στις Σέρρες περιμένουν ακόμα εδώ και σχεδόν 25 λεπτά να έρθει ασθενοφόρο να πάρει τον Ρπύφο για το νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται ότι ο τερματοφύλακας του Ορφέα τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή μετά το ημίωρο.

Ωρα 17:03  Στην Καλαμαριά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα της Ροδόπης να καλείται να κάνει την ανατροπή.

Ωρα 17:06  Γκολ στην Καλαμαριά. Το πετυχαίνουν και πάλι οι γηπεδούχοι, που δίνουν έκταση στην επικράτησή τους με εύχτοχο χτύπημα πέναλτι του Πόποβιτς. Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Προσκυνητών 3-0

Ωρα 17:11  Στις Σέρρες ξεκίνησε επίσης το δεύτερο ημίχρνο με δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον Ορφέα Ξάνθης. Εξω ο Μαλαδένης που ζήτησε να μην συνεχίσει και μπήκε ο Καρά Αλί.

Ωρα 17:18  Στις Σέρρες ευκαιρία για τους γηπεδούχους, Ενα φάουλ  εκτελεί ο Ρούμπος, η μπάλα περνά πάντως ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου.

Ωρα 17:22 Στο 3-1 αυξάνει τον δείκτη του σκορ η Δόξα Δράμας. Εχει διπλασιάσει από το τέλος του πρώτου μέρους τα τέρματα ο Νέστος.

Ωρα 17:26 Πιο πιεστικός ο Απόλλωνας Καλαμαριάς στην θεσσαλονίκη, επιδιώκει και τέταρτο τέρμα.

Ωρα 17:30  Συμπληρωρασμε τα μισά του πρώτου μέρους στις Σέρρες, κρατάει ο Ορφέας.

Ωρα 17:35  Βασικά πάμε να κάνουμε μια σούμα ένα τέταρτο πριν την λήξη των αγωνων: ΑΟ Καρδίας-Καβάλα  1-1, Νάουσα-ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου  3-0, Δόξα Δράμας-Μακεδονικός Φούφα  4-1, Νέστος Χρυσούπολης-Αλμωπός Αριδαίας  2-1, Εορδαϊκός-ΑΠΕ Λαγκαδά  0-1 και στα δυο ματς που μεταδίδουμε Απόλλων Παραλιμνίου-Ορφέας Ξάνθης  0-0 και Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Προσκυνητών 3-0.

Ωρα 17:39 Στην Καλαμαριά μένει λιγότερο από δεκάλεπτο για την ολοκλήρωση του αγώνα και είχε πριν τρία λεπτά δοκάρι η γηπεδούχος ομάδας με τον Συμελίδη.

Ωρα 17:42  Γκολ στην Καλαμαριά για την Δόξα Προσκυνητών. Σκόρερ ο Γιαννακιτσίδης στο 84ο λεπτό, μειώνει το σκορ. Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Προσκυνητών   3-1

Ωρα 17:45  Στις Σέρρες κρατάει το μηδέν στην άμυνά του ο Ορφέας παρά τις αναποδιές που του έχουν τύχει.

Ωρα 17:49  Τέλος του αγώνα στην Καλαμαριά. Είχε και δοκάρι στο τέλος ο Απόλλωνας, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Τελικό αποτέλεσμα: Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Προσκυνητών   3-1

Ωρα  17:53  Καθυστερήσεις παίζουμε ακόμα στις Σέρρες, στο μοναδικό παιχνίδι χωρίς σκορ από τα οκτώ του πρώτου ομίλου

Ωρα 17:57  Τέλος του αγώνα και στις Σέρρες. Θα μπορούσε στο τέλος να κλέψει και τη νίκη ο Ορφέας αλλά φεύγει για ακόμα ένα εκτός έδρας ματς χωρίς να ηττηθεί. Τελικό αποτέλεσμα: Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 0-0

Ώρα 18:01  Αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:05   Άλλος ένας χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 18:09  Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής ήταν το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 18:12  Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 18:15  Χορηγός της σημερινήςαγωνιστικής ήταν τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 18:18  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης ήταν η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 18:21  Κάπου εδώ κλείνουμε την μετάδοσή μας. Ήδη έχει ανέβει σχετικό θέμα με τα αποτελέσματα τους σκόρερς και την βαθμολογία στην Γ’ Εθνική που μπορείτε να δείτε με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ ακι φωτορεπορτάζ από τα δυο παιχνίδια των ομάδων της Θράκης σε επόμενες αναρτήσεις…