Γ’ Εθνική: Εκτός έδρας αποστολές με “Απόλλωνες” για Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών (16:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται το απόγευμα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι δύο ομάδες της Θράκης αγωνίζονται εκτός έδρας, με τον Ορφέα να φιλοξενείται στο Παραλίμνι από τον τοπικό Απόλλων. Απόλλωνα αντιμετωπίζει και η Δόξα Προσκυνητών σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Καλαμαριά.

Στο Παραλίμνι αγωνίζεται ο Ορφέας Ξάνθης, μία έδρα στην οποία πριν από δύο εβδομάδες η Δόξα Προσκυνητών είχε ηττηθεί με 4-0. Αυτή είναι και η μοναδική νίκη της ομάδας των Σερρών στο πρωτάθλημα, η οποία έχει τρεις βαθμούς. Στον Ορφέα υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα, με την ομάδα της Ξάνθης να μεταβαίνει για το εκτός έδρας παιχνίδι πάνοπλη και με 21 παίκτες στην αποστολή.

Στην Καλαμαριά αγωνίζεται η Δόξα Προσκυνητών, απέναντι στο μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Μία ομάδα που παρότι της αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί και έχασε παιχνίδι το οποίο κέρδισε ύστερα από ένσταση της Δόξας Δράμας για κακή συμμετοχή παίκτη, βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή και βάση του ρόστερ που διαθέτει δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος για να ανέβει στη Football League. Με τον αγώνα αυτό η Δόξα Προσκυνητών κλείνει μία πρώτη πεντάδα πολύ δύσκολων αναμετρήσεων, έχοντας αγωνιστεί ήδη με δύο ομάδες που σαν πρωταρχικό στόχο είχαν την άνοδο. Η αποστολή με 19 παίκτες μεταβαίνει στην Καλαμαριά και θα παλέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ σε αυτή δεν βρίσκεται ο Βάσκος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής (όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00, απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS): ΑΟ Καρδία – Καβάλα, Νάουσα – ΑΕ Ποντίων, Δόξα Δράμας – Μακεδονικός Φούφα, Νέστος Χρυσούπολης – Αλμωπός Αριδαίας, Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης, Εορδαϊκός – Λαγκαδάς, Απόλλων καλαμαριάς – Δόξα Προσκυνητών.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ 21 ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ 19 ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ