Επιστρέφει με «κούπα» από Βάρνα ο Εθνικός και δύο ατομικές διακρίσεις για παίκτες του

 

Μόνο… τουριστική δεν ήταν η επίσκεψη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Βάρνα, ένα από τα πιο φημισμένα τουριστικά θέρετρα της Βουλγαρίας καθώς η ελληνική ομάδα θριάμβευσε χωρίς ήττα στο δυνατό φιλικό τουρνουά της Τσερνο Μόρε, όπου MVP αναδείχθηκε μάλιστα ένας δικός του παίκτης, ο Νίκος Παλέντζας.

Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη επιστρέφει στον Έβρο λοιπόν με πολλά χαμόγελα και με το τρόπαιο του βουλγαρικού τουρνουά στις αποσκευές της δείχνοντας ενόψει της νέας χρονιάς πως και φέτος,παρά τα οικονομικά προβλήματα και τις πολλές αλλαγές, θα παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.

 

Τα πολύτιμα συμπεράσματα που έβγαλε ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας από τις τρεις νίκες επί των βουλγαρικών Νεφτχίμικ (3-0), Τσέρνο Μόρε Βάρνας (3-0) και Άρντα Κάρντζαλι με 3-2 (25-13, 17-25, 25-21, 23-25, 15-12) σετ στο σημερινό τελευταίο ματς της διοργάνωσης, συνοδεύτηκαν και με δύο ακόμη ατομικές διακρίσεις, από νεοαποκτηθέντες παίκτες του.

Ο διαγώνιος Νίκος Παλέντζας (φωτο) αναδείχθηκε MVP του τουρνουά, ενώ ο έμπειρος μαέστρος της ομάδας, Γιάννης Χαριτωνίδης κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου πασαδόρου του τουρνουά.