Φιλική επικράτηση της Νίκης Αλεξανδρούπολης απέναντι στον ΑΟ Νέας Βύσσας

 

Με 3-0 σετ νίκησε η Νίκη Αλεξανδρούπολης τον ΑΟ Νέας Βύσσας σε φιλικό παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη κατέκτησαν δύσκολα με 25-22 το πρωτο σετ και πιο εύκολα με 25-16 και 25-19 τα δυο επόμενα.

Μετά από κοινή απόφαση των δύο προπονητών παίχτηκε και 4ο σετ σε μορφή τάι μπρέικ, το οποίο και κατέκτησε η Ν. Βύσσα με 15-9.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα, πιο πριν όμως αναμένεται η διεξαγωγή και άλλων φιλικών αγώνων, αυτή τη φορά στη Ν. Βύσσα.

Για τη Νίκη Αλεξανδρούπολης ο Γιάννης Ανδρεάδης ξεκίνησε με εξάδα τις Καρακύκλα, Νικολαΐδου, Σιούγγαρη, Καράμπαλη και Παρισάκη, λίμπερο την Χαρισιάδου ενώ χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγές οι Ζυγερίδου, Καλογεροπούλου, Νικολάου, Πρόκτερ, Τζήλλα, Λογαρά, Αργύρη.

Για τη Νέα Βύσσα ο Τάσος Βλασακίδης χρησιμοποίησε ως αρχική εξάδα τις Παπαστεφάνου, Μέλκα, Παπαδοπούλου, Λελεντζή, Σταματοπούλου, Μαλούκου, Σταυροπούλου, λίμπερο την Κωνσταντινίδου και αλλαγές τις Δεβετζή και Ξανθοπούλου.