Με ομιλία Παπαδημητρίου στους παίκτες για την αραβική πρόταση στον Λουτσέσκου η προπόνηση της Ξάνθης

 

Το «παρών» στα Πηγάδια έδωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας μίλησε στους παίκτες για το τι έγινε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και για το λόγο που έμεινε τελικά στην ομάδα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να είναι παρών κατά τη διάρκεια της ομιλίας.

“Να ξέρετε ότι ο κύριος Λουτσέσκου είχε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση για να πάει σε άλλη ομάδα. Έμεινε γιατί ο ίδιος δεν ήθελε να φύγει από τη Ξάνθη. Ήταν δική του επιλογή και πιστεύει στο πρότζεκτ της ομάδας. Αυτό τιμά και την ίδια την ομάδα και εσάς τους ποδοσφαιριστές, καθώς σε εσάς πιστεύει ο προπονητής”, δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης στους παίκτες της ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αλ Χιλάλ προσέφερε συμβόλαιο στον Ραζβάν Λουτσέσκου για 1+1 χρόνο με ετήσιες αποδοχές που σύμφωνα πλέον με διασταυρωμένες πληροφορίες θα έφταναν τα 1,2 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Ξάνθη θα έπαιρνε αποζημίωση 400 χιλιάδες ευρώ. Όμως ο Ρουμάνος τεχνικός απέρριψε τελικά την πρόταση, αφού πρώτα συζήτησε με την διοίκηση της ομάδας, μένοντας στην Ξάνθη.