Οι αντίπαλες της Άννας Κορακάκη στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής στα 25 μέτρα πιστόλι

 

Στη μάχη του μεταλλίου και μάλιστα στο αγώνισμα που αναδείχθηκε χρυσή ολυμπιονίκης πέφτει αύριο η δραμινή αθλήτρια της σκοποβολής Άννα Κορακάκη στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής σε σταθερό στόχο, το οποίο διεξάγεται στη Μπολόνια της Ιταλίας.

Ο προκριματικός στα 25 μέτρα πιστόλι ξεκινάει στις 9:30 το πρωί, ενώ ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 16:30 ώρα Ελλάδος. Η χρυσή ολυμπιονίκης από την περιφέρεια ΑΜ-Θ θα αγωνιστεί ως το νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, όμως η μάχη θα είναι και πάλι σκληρή, καθώς στην Ιταλία βρίσκονται οι καλύτερες αθλήτριες του αγωνίσματος και φυσικά και αυτές που αντιμετώπισε η Κορακάκη στο δρόμο για το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο.

Όπως αναφέρει το sportsfeed.gr στη Μπολόνια βρίσκονται η Γερμανίδα Μόνικα Καρς (που είναι Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη και την κέρδισε στον τελικό του Ρίο η Κορακάκη), η Ελβετή Χάιντι Ντίτελμ Γκέμπερ (που κατέκτησε το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο), η Κινέζα Ζανγκ Μενγκχούε (τέταρτη στο Ρίο και τρίτη στην παγκόσμια κατάταξη), η Ότριαντ από την Μογγολία, η Μπόνεβα και η Γκρότζεβα από τη Βουλγαρία, η Κόστεβιτς από την Ουκρανία, η Κιμ από τη Νότια Κορέα, η Λαμολέ από τη Γαλλία και η Γιανγκπαϊμποον από την Ταϊλάνδη.