O “Σκόουλς” του Πανθρακικού αντίπαλος με την ομάδα της Κομοτηνής

 

Με δυναμικό τρόπο ολοκλήρωσε τις κινήσεις του για τη νέα σεζόν ο ΑΟ Χανιά, αντίπαλος του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα της Football League που ενέταξε στο δυναμικό του τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τον πρωην επιθετικό του Πανθρακικού, της Δόξας Δράμας και του Άρη Σάββα Μουδούρογλου, γνωστό στους περισσότερους με το παρατσούκλι «Σκόουλς»  (λόγω των κόκκινων μαλλιών του), τον Παντελή Θεολόγου, τον Κώστα Νικολόπουλο, ενώ κατατέθηκε στην ΕΠΟ και το δελτίο του πρωην Ιβοριανού αμυντικού του ΟΦΗ και γνωστότερου όλων Μαρκ Αντρε Ζόρο.

O 24χρονος Δραμινός Σάββας Μουδούρογλου (γεννημένος στις 15-12-1991), προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Άρη και μάλιστα επί Εκτορ Ραουλ Κούπερ, έκανε καλοκαιρινή προετοιμασία με τους “κίτρινους”, αφού ο Αργεντινός τεχνικός είχε καλή άποψη γι’ αυτόν.

Ωστόσο δεν κατάφερε να βρει μια θέση στον Άρη κι έτσι αποχώρησε για τον Εορδαϊκό, ακολούθησε μία σεζόν στη Νίκη Βόλου, μια διετία βρισκόταν στην Δόξα Δράμας σκοράροντας δέκα τέρματα, ενω στο Πανθρακικό δεν πήρε ευκαιρίες από τους προπονητές του πετυχάινοντας ένα γκολ με τον Παναθηναικό σε 9 συμμετοχές και 412′ αγωνιστικά λεπτά.