Διάλειμμα από τις προπονήσεις του NBA για τον Τάκη Φωτεινάκη που παρακολούθησε αγώνα του NFL (+photos)

 

Την ευκαιρία να ξεφύγει από τις προπονήσεις των Ουάσινγκτον Ουίζαρντ είχε ο Τάκης Φωτεινάκης, ο οποίος μαζί με τους άλλους έλληνες προπονητές που παρακολουθούν το training camp της ομάδας του NBA βρέθηκαν την Κυριακή στις κερκίδες τoυ FedExField (χωρητικότητας 82.000 θεατών) για να παρακολουθήσουν αγώνα του Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου (στην Αμερική το αποκαλούν football).

Συγκεκριμένα οι έλληνες προπονητές παρακολούθησαν την αναμέτρηση ανάμεσα στους γηπεδούχους Ουάσινγκτον Ρέντσκινς (Washington Redskins) και τους Κλίβελαντ Μπράουνς (Cleveland Browns), το οποίο ήταν εντυπωσιακό σε σκορ και εξέλιξη και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 31-20. Επίσης την Τετάρτη τα ξημερώματα οι έλληνες προπονητές παρακολούθησαν και το πρώτο φιλικό προετοιμασίας των Ουάσινγκτον Ουίζαρντ, οι οποίοι ηττήθηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ με 95-106.

Οι προπονήσεις των Ουάσινγκτον Ουίζαρντ συνεχίζονται και μαζί με τον Τάκη Φωτεινάκη βρίσκονται ακόμα τρεις έλληνες προπονητές και συγκεκριμένα οι Θόδωρος Αστεριάδης, Βαγγέλης Αγγέλου και Θόδορος Ροδόπουλος. Μάλιστα οι τέσσερις έλληνες προπονητές δεν έχασαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τον προπονητή της ομάδας Ουάσινγκτον Ουίζαρντ, Σκοτ Μπρούκς, ο οποίος από το 2008 έως το 2015 ήταν προπονητής των Οκλαχόμα Σίτυ Θάντερ, καθώς και με τον General Manager της ομάδας, Έρνι Γκράνφιλντ.