Χάνει τη σεζόν με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου ο πρώην των Πανθρακικού και Εθνικού Μαμούτ Σεϊδάν

 

Άσχημα μαντάτα για τον πρωην μεσοεπιθετικό του Πανθρακικού, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και φέτος του ΠΑΟΚ Κοσμίου Μαμούτ Σειδάν.

mamutΗ γνωμάτευση των ιατρών δυστυχώς επαληθεύτηκε μετά τον άσχημο τραυματισμό του στον προ δεκαημέρου αγώνα κυπέλλου με το Κοπτερό και παρά την νίκη με 0-4 όλων τα χαμόγελα πάγωσαν μετά την μαγνητική, στο άκουσμα ότι κόπηκαν οι χιαστοί του.

Πλέον ο Μαμούτ από το σπίτι του και με τις πατερίτσες, αν και πέρασαν αρκετές μέρες από τον άτυχο αγώνα, περιμένει να κάνει εγχείρηση στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στον πρόσθιο χιαστό του, αφού όμως πρώτα ξεπρηστεί το γόνατό του. Δύσκολα πάντως θα προλάβει να αγωνιστεί σε αυτήν τη σεζόν.

Δίπλα στον παίκτη από την πρώτη στιγμή είναι η διοίκηση της νεας του ομάδας, του ΠΑΟΚ Κοσμίου, που θα αναλάβει και τα έξοδα της εγχείρισης, πράγμα που δυστυχώς την σημερινή εποχή ακόμα και ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών δεν κάνουν για τους παίχτες τους και για αυτό αξίζει να τονιστεί ιδιαίτερα και να επαινεθεί.

Στην φωτογραφία δεξιά βλέπετε τον παίκτη με τις πατερίτσες ενώ στην κεντρική φωτογραφία, από τις παλιές καλές ημέρες που φορούσε την πράσινη φανέλα του Πανθρακικού.