Τα κεντρικά ΜΜΕ ανακάλυψαν την… Αμερική και βάφτισαν «έγκλημα» την στήριξη Χούσκογλου από τους προέδρους των ΕΠΣ Έβρου και Θράκης

 

Δεν υπάρχουν αυτά που λέγονται και γράφονται με αφορμή το (τραγικό όπως όλοι συνομολογούν) λάθος του κομοτηναίου βοηθού διαιτητή Αϊχάν Χούσκογλου σε βάρος του ΠΑΟΚ, όταν είδε οφσάιντ τον Περέιρα στη Βέροια αν και καλυπτόταν από τουλάχιστον δύο αντίπαλους με απτοέλεσμα να μην μετρήσει ποτέ το όμορφο γκολ που σημείωσε.

Σύμφωνα με το αρκετά έγκυρο δημοσιογράφο Βασίλη Βέργη και την στήλη του στην εφημερίδα «Live Sport», ο Χούσκογλου ορίστηκε στο συγκεκριμένο ματς από τους Γκρούτση (αρχιδιαιτητής ΕΠΟ) και Βασσάρα (επιδιαιτητής), οι οποίοι υπερψήφισαν τον ορισμό του, σε αντίθεση με τον Σαραϊδάρη (αρχιδιαιτητής Super League) που είχε διαφορετική άποψη.

«O Xoύσκογλου πήρε παραπεμπτικό βαθμό από τον παρατηρητή και σίγουρα ο Σαραϊδάρης θα τον βγάλει εκτός πινάκων με την αλλαγή διοίκησης στην ΕΠΟ, ωστόσο ο βοηθός διαιτητή από την Θράκη δύο ισχυρούς παράγοντες του σημερινού συστήματος της ΕΠΟ που τον στηρίζουν», επισημαίνεται ωστόσο στην συνέχεια στο δημοσίευμα με τον βαρυγδουπο τίτλο ότι πρόκειται για “αποκάλυψη”.

Ποιοι είναι αυτοί; «Ο πρώτος είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου και πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης. Το δεύτερο άτομο είναι ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου, Χρήστος Καραβασίλης».

Μπορούν να ειπωθούν πολλά στραβά και άσχημα για όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ και στις ΕΠΣ, αλλά είναι τουλάχιστον αστείο να «ποινικοποιείται» η στήριξη ενός Θρακιώτη διαιτητή από τους Θρακιώτες παράγοντες, κάτι που όλοι κάνουν, είναι φυσιολογικό να κάνουν και θα ήταν «έγκλημα» αν δεν έκαναν.

Αν δεν στηρίζει κάθε παράγοντας το σπίτι του και τα μέλη της οικογένειάς του, ποιον θα στηρίξει; Αυτό γιτόταν πάντοτε και από όλους τους προηγούμενους, απλά ήταν από άλλες πριοχές. Αυτό γίνεται και τώρα, μόνο που έτυχε να καταφέρει η Θράκη να έχει εδώ και τέσσερα χρόνια δυο-τρεις ισχυρούς παράγοντες στο ΔΣ της ΕΠΟ.

Και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται από τους επόμενους, όποιοι και αν είναι αυτοί, από όπου και αν κατάγονται αυτοί. Όποιοι δεν το ξέρουν απλά ανακαλύπτουν την… Αμερική. Πάντως μεγάλη αποκάλυψη δεν την λες, ούτε και «έγκλημα» που οι παράγοντες της Θράκης μεταξύ πολλών, στήριξαν και προώθησαν τα δικά τους παιδιά…