Photos: Η επίσκεψη του Παραολυμπιονίκη Δήμου Μιχαλεντζάκη στο 2ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης για την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

 

H Πανελλήνια Hμέρα Σχολικού Αθλητισμού όπως σε όλα τα σχολεία της χώρας, εορτάστηκε και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης με αθλητικές εκδηλώσεις και παιχνίδια, όμως εκεί υπήρχαν και δυο υψηλοί προσκεκλημένοι καθώς οι μαθητές υποδέχθηκαν τον χρυσό παραολυμπιονίκη Δημοσθένη Μιχαλετζακη μαζι με τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη.

Ο διευθυντής του σχολείου κ.Χαράλαμπος Κωσταντινίδης μετά το καλωσόρισμα και τις ομιλίες των επίσημων καλεσμένων φόρεσε δάφνινο στεφάνι στον Δημοσθένη Μιχαλετζακη από το κλαδί της ελιάς που είναι φυτεμένη στην αυλή του σχολείου ως ανάμνηση της επίσκεψης. Οι μαθητές στην συνέχεια είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από  τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για το άθλημα της κολύμβησης που τον ανέβασε στο βάθρο του νικητή.

Πέρυσι το ίδιο σχολείο στην αντίστοιχη ημέρα είχε υποδεχθεί τον Δημήτρη Καρυπίδη, τον έτερο εβρίτη αθλητή που διέπρεψε στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Μάλιστα, ο γυμναστής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Θεοδώρου πρότεινε στον Δημοσθένη Μιχαλετζακη να γίνει πρεσβευτής του προγράμματος «ένα φρούτο  κάθε μέρα μέσα στην σχολική τσάντα», κάτι που ο ίδιος ο Εβρίτης Παραολυμπιονίκης αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Δείτε φωτογραφίες…