Και όμως, το Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου όπου έπαιξε η Ασπίδα διαθέτει μέχρι και… κλειστό κύκλωμα

 

Μπαίνοντας την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μεσολογγίου αντικρίσαμε αριστερά την τηλεόραση που βλέπετε στη φωτογραφία και η οποία  είχε εικόνα μέσα από το γήπεδο όπου θα διεξάγονταν η αναμέτρηση ανάμεσα στον Χαρίλαο Τρικούπη και την Ασπίδα Ξάνθης.

“Θα δείξετε τον αγώνα ζωντανα, θα υπάρχει κάπου τηλεοπτικό σήμα ή live streaming για να το δώσουμε στους αναγνώστες μας;” ήταν η αυθόρμητη ερώτηση που κάναμε στους ανθρώπους των γηπεδούχων για να πάρουμε την εξής απάντηση: “Οχι, αυτό που βλέπετε είναι το κύκλωμα ασφαλείας του κλειστού γυμναστηρίου. Τα πάντα ελέγχονται εδώ μέσα”.

Όπως είναι λογικό νιώσαμε μεγάλη έκπληξη, καθώς τον τελευταίο ένα χρόνο γίνεται μεγάλος ντόρος για τα γήπεδα ποδοσφαίρου που χρησιμοποιούν οι ομάδες των μεγάλων κατηγοριών και που παίρνουν συνέχεια παράταση για να εγκαταστήσουν κλειστό κύκλωμα ασφαλείας στα γήπεδα. Στο Μεσολόγγι λοιπόν το Κλειστό Γυμναστήριο διαθέτει αυτό που πολλά γήπεδα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα θα έπρεπε να έχουν και δεν έχουν.

Επίσης η μοναδική κερκίδα διαθέτει μόνο καρεκλάκια και έτσι οι φίλαθλοι που παρακολουθούν τους αγώνες έχουν τη θέση τους και δεν στριμώχνονται.

Αξίζουν λοιπόν πολλά μπράβο στους ανθρώπους του Χαρίλαου Τρικούπη για την οργάνωση που έχουν και για το μεράκι τους προς την ομάδα, στην οποία σε έναν γύρο θα κληθεί να φιλοξενήσει η Ασπίδα.