Φοιτητής στο ΔΠΘ ο Δήμος Μιχαλεντζάκης! Η ξεχωριστή υποδοχή του χρυσού Παραολυμπιονίκη από τους καθηγητές του…

Πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει, αλλά ο εβρίτης παραολυμπιονίκης Δημοσθένης Μιχαλετζάκης έχει πλέον ολοκληρώσει τις σχολικές του υποχρεώσεις και για τα επόμενα χρόνια θα είναι φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, που ήταν και η πρώτη σχολή προτίμησής του στο μηχανογραφικό.

Με την ευκαιρία της διημερίδας υποδοχής των πρωτοετών και γνωριμίας τους με τις εγκαταστάσεις της σχολής και τους καθηγητές της, ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στην Πανεπιστημιούπολη της Κομοτηνής όπου του επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από τους παρευρισκόμενους που τον αναγνώρισαν.

Τον παραολυμπιονίκη της κολύμβησης καλωσόρισαν στην σχολή, η κοσμήτορας της Σχολής Μαρία Μιχαλοπούλου και ο καθηγητής της Σχολής και πρόεδρος του Διεθνούς Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Αντώνης Καμπάς (τους βλέπετε στις φωτογραφίες του ThrakiSportS).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Καμπάς είναι μέλος του ΔΣ του Ηρόδικου Κομοτηνής, αθλητής του οποίου είναι ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και άλλα πέντε μέλη της αποστολής της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Μιχαλεντζάκης που ήδη αποτελεί πρότυπο για πολλά παιδιά, δεν σκοπεύει να αφήσει το στίγμα του στον αθλητισμό μόνο ως ένας σπουδαίος αθλητής αλλά φιλοδοξεί να τον υπηρετήσει και ως επιστήμονας – και καταλληλότερος φορέας για να του παράσχει τις γνώσεις και τη δυνατότητα για αυτό από το ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης,  δεν υπάρχει…

tefaa-mixalentzakis