Επιτυχία στην Διαθεματική Συνάντηση Ενημέρωσης του ΑΟ Νέας Βύσσας

 

Με απόλυτη επιτυχία και με την συμμετοχή αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η 1η Διαθεματική Συνάντηση ενημέρωσης για το άθλημα του βόλεϊ που διοργάνωσε ο ΑΟ Νέας Βύσσας Ορεστιάδας.

Σε αυτήν την πρώτη ανοικτή συζήτηση για το βόλεϊ υπήρχαν αρκετές θεματικές ενότητες και εισηγητές την καθηγήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Ελένη Ζέτου, την εργοθεραπεύτρια Σοφία Μαργαριτίδου, τον προπονητή Ακαδημιών της ομάδας Μιχάλη Κόβατς, αλλά και τον καθηγητή Γιώργο Αγγελακόπουλο.

Η διοίκηση της νεοφώτιστης στην Α2 Γυναικών αποδεικνύοντας πως ενδιαφέρεται και για θέματα πέραν του αγωνιστικού, φρόντισε για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης όπου συζητήθηκαν και αναλύθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν κυρίως τους μικρούς αθλητές όπως ο ρόλος της εργοθεραπείας στην κίνηση, η τεχνική χαλάρωσης και διαχείρισης έντασης, ο ρόλος της οικογένειας στον αθλητισμό και η διατροφή στο βόλεϊ.

Το κλίμα και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική, ενώ μετά την ολοκλήρωση της Ενημέρωσης ακολούθησαν οι βραβεύσεις  και παιχνίδι μεταξύ γονέων και αθλητών!

diathematikh-synanthsh-neavyssa diathematikh-synanthsh-neavyssa-vasikh-2