Γ’ Εθνική: Οι «κεραυνοί» Αλεξίου για τον αγωνιστικό χώρο και η άμεση απάντηση Κλειτσιώτη στην συνέντευξη Τύπου

 

Μετά την αναμέτρηση της Δόξας Προσκυνητών με τον Εορδαϊκό, όπου η γηπεδούχος ομάδας έγραψε ιστορία επιτυγχάνοντας την πρώτη νίκη της σε εθνικό πρωτάθλημα, έκαναν δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου οι προπονητές των δύο ομάδων, που σε δύο εβδομάδες θα ξαναδιασταυρώσουν τα ξίφη τους για το Κύπελλο.

Ο Τάκης Αλεξίου ανέφερε: «Είμαστε μια τεχνική ομάδα εμείς και ο ακατάλληλος αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε. Δεν πρεπει να γίνονται αγώνες σε αυτό το γήπεδο και να παίζουνε παίκτες Γ’ Εθνικης. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Δεχθήκαμε ενα ωραίο γκολ απο 30 μετρα. Στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε με αλλαγές να γεμίσουμε την περιοχή. Δεν τα καταφεραμε. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα. Αν αγαπάμε το ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να γίνονται αγώνες σε τέτοια γήπεδα και δεν τα λέω αυτά επειδή χάσαμε, αλλά ο αγωνιστικός χώρος είναι σαν πέτρα. Δεν κάναμε σήμερα σουτ και δεν ειμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου. Φέτος ο στόχος μας είναι να βγάλουμε νέα παιδιά και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία.  Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες που δαπανήσανε πολλά εκατομμύρια».

Ο Γιάννης Κλειτσιώτης από την πλευρά του τόνισε: «Συμφωνώ με τον κ. Αλεξίου για τον αγωνιστικό χώρο αλλά και εμείς στο ίδιο γήπεδο παίξαμε, και εμείς κάνουμε προπόνηση στο χόρτο αλλά οι συνθήκες μας έφεραν εδώ. Σε όλον τον αγώνα είμασταν καλυτεροι και θα μπορουσαμε να πετύχουμε μια πιο εύκολη νίκη, σύμφωνα με τις ευκαιρίες που είχαμε. Δεν απειληθήκαμε απο τον αντιπαλο που εχει μια ιστορικη ομαδα και τους ευχομαι το καλυτερο στην συνεχεια. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Σε δυο αγώνες είχαν δεχθεί 9 τερματα και δεν ταιριάζουν στην αξια και την προσπαθεια των παικτων μου αυτα τα βαριά αποτελέσματα που είχαμε σε Καβάλα και Παραλίμνιο. Οι παίκτες μου θα πρεπει να προσαρμοστούν στις δυσκολιες της Γ’ Εθνικής ως νεοφώτιστοι. Σήμερα εγινε ενα καθαρό παιχνιδι διχως σκοπιμότητες και οι φίλαθλοι που ηρθανε είδαν ενα ωραίο αγώνα. Στόχος είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονης».