ΕΠΣ Έβρου: Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα της γ’ φάσης του Κυπέλλου

 

Με την ολοκλήρωση της β’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου, έχουν γίνει πλέον γνωστές οι ομάδας της γ’ φάσης που θα μπουν στην κληρωτίδα, καθώς πλέον θα ακολουθήσει νέα κλήρωση.

Από αυτήν την φάση θα εισέλθουν και οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας, συνεπώς οι ΑΕ Διδυμοτείχου, Ορέστης Ορεστιάδας, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Έβρος Σουφλίου, Ένωση Άνθειας Αριστείνου, Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης, Αρδας Καστανεών, Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, Ακρίτας Νέας Βύσσας, Ατρόμητος Ασπρονερίου, Θράκη Φερών και ΑΟ Αλεξανδρούπολη (Άλεξ).

Σε αυτές τις ομάδες προσθέστε και αυτές που προκρίθηκαν από την Β’ Κατηγορία μετά τους δύο γύρους που πραγματοποιήθηκαν: το Νεοχώρι, τον ΟΦΙ Ισαακίου, την Θύελλα Κυπρίνου, την Ένωση Οινόης και το Σοφικό (από τον Βόρειο Όμιλο) και τη Ν. Χιλή, τη Νίψα, τον ΑΟ Μαΐστρου, τον Δορίσκο και τη Νίκη Απαλού (από τον Νότειο Όμιλο).

Συνολικά αυτές τις 22 ομάδες (12 από την Α’ Κατηγορία και 10 από την Β’ Κατηγορία)  θα μπουν στην κληρωτίδα για τα ζευγάρια της επόμενης φάσης και μέχρι τον τελικό. Και αυτή τη φορά οι ομάδες θα χωριστούν σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο με γεωγραφικά κριτήρια ώστε να αποφευχθούν τα ταξίδια, ειδικά με δεδομένο ότι από εδώ και στο εξής οι αγώνες μάλλον θα γίνονται μεσοβδόμαδα.