Με 78 ψήφους η επανεκλογή της Χριστίνας Ρουσσίδου για τρίτη συνεχή τετραετία στο ΔΣ της ΚΟΕ

 

Λαμβάνοντας 78 σταυρούς, η Αλεξανδρουπολίτισσα Χριστίνα Ρουσσίπου επανεξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για ακόμα τέσσερα χρόνια. Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη θητεία της, που η ίδια εκτιμά ότι θα είναι και η πιο παραγωγική για την περιοχή μας, δεδομένου ότι πλέον έχουν ξεπεραστει τα προβλήματα στο κλειστό κολυμβητήριο της πρωτεύουσας του Έβρου και θα τοποθετηθούν και οι πλάκες χρονομέτρησης.

Η παρουσία της και στο νέο ΔΣ αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη εγγύηση ότι σημαντικές εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις θα μπορέσουν να έρθουν στην περιοχή μας, σαν και αυτές που σχεδόν μονοκούκι έπαιρνε την τελευταία διετία ο Βόλος, συμβάλλοντας έτσι πολύ στην αναβάθμιση του αθλητικού τουρισμού στον Έβρο και συνολικά στην Θράκη (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία).

Η Ρουσσίδου, που χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους εκπροσώπους των σωματείων όπως φάνηκε από την εκλογή της, επιστρέφει το απόγευμα της Δευτέρας στην Αλεξανδρούπολη από την Αθήνα, όπου βρέθηκε το τελευταίο τριήμερο. Στην φωτογραφία την βλέπετε να ψηφίζει, λίγο πριν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, ενώ πίσω της διακρίνεται ο απερχόμενος αλλά και άνετα επανεκλεγείς πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κολύμβησης Δημήτρης Διαθεσόπουλος.