Ειδικός γραμματέας στο νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ο πρόεδρος του Πήγασου Ξάνθης

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας μετά τις εκλογές της περασμένης εβδομάδας και στην θέση του ειδικού γραμματέα της ανέλαβε ένας θρακιώτης, ο πρόεδρος του Πήγασου Ξάνθης Βασίλης Ποιμενίδης. 

Υπενθυμίζεται ότι νέος πρόεδρος που διαδέχεται τον Αθανάσιο Τερζή εξελέγη ο Παναγιώτης Πριστούρης ενώ ο Επαμεινώνδας Σαρρής και ο Κωνσταντίνος Τσορτουκτσίδης αναλαμβάνουν χρέη Α και Β αντιπροέδρου αντίστοιχα.

Αποτέλεσμα εικόναςΓενικός γραμματέας αναλαμβάνει ο Μιλτιάδης Κριμίζης, ταμίας ο Νικόλαος Λέμης, ειδικός γραμματέας όπως προαναφέραμε ο Βασίλης Ποιμενίδης (φωτο) και έφορος υλικού ο Παναγιώτης Βαξεβανίδης.

Μέλη του ΔΣ είναι οι Θανάσης Τερζής, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Σάββας Τσοπούρογλου και Ιάκωβος Γεωργίου.

Παράλληλα με απόφαση του ΔΣ ορίζεται πρόεδρος τεχνικής επιτροπής ο Αλέξανδρος Τσιρακίδης, έφορος Εθνικών ομάδων δρόμου ο Κωνσταντίνος Μητσάκης, έφορος Εθνικών πίστας ο Κωνσταντίνος Μπουκουβάλας και έφορος Εθνικών ομάδων ορεινής ποδηλασίας ο Γιάννης Παττές.

Στην πρώτη του τοποθέτηση ως πρόεδρος της ΕΟΠ ο κ.Πριστούρης σημείωσε: «Μετά την καθαρή νίκη στη γενική συνέλευση της ΕΟΠ στις 24/09 της παράταξης«Ποδηλατική Αναγέννηση» στην οποία ηγούμαι και την ομόφωνη εκλογή μου ως Πρόεδρος της Ε.Ο.Π. στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ, οφείλω να ευχαριστήσω όλα τα ποδηλατικά σωματεία που συμμετείχαν σε αυτή τη γενική συνέλευση και όλα τα μέλη του νέου ΔΣ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπό μου. Συναισθανόμενος τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των ποδηλατικών σωματείων, δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για το καλό του αθλήματος της ποδηλασίας και ευελπιστώ ότι όλοι μαζί θα εργασθούμε προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια για περαιτέρω διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας».