Γ’ Εθνική: Ιστορική νίκη για την Δόξα Προσκυνητών απέναντι στα “καναρίνια” του Εορδαϊκού

 

Την πρώτη νίκη της ιστορίας της σε αγώνα πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πέτυχε η Δόξα Προσκυνητών στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στον ραδιοφωνικό σταθμό, απέναντι στον  Εορδαϊκό του Αλέξη Αλεξίου και ξέφυγε από την ουρά της βαθμολογίας.

Με αλλαγές παρέταξε την Δόξα ο Γιάννης Κλεισιώτης όπως του τερματοφύλακα Αγγελόπουλου, του Κίτσου, του Μόσχου και του Ιωαννίδη με αποτέλεσμα η ομάδα να δείξει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι στο Παραλίμνι.

Στο δίλεπτο 15′ με 17΄η Δόξα απείλησε αρχικά με σουτ του Βάσκου που περασε μόλις άουτ, με τετ α τετ του Ιωαννίδη που δεν νίκησε τον Στοικο και μετά από κόρνερ οταν ο Κίτσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω απ’ τα δοκάρια. Τα “καναρίνια” του Αλέξη Αλεξιου απειλησαν μόνο στην αρχή με μακρινά φαουλ με τον Μαυροματίδη, αλλά και ένα λάθος της άμυνας της Δόξας στο 30′ αλλα το σουτ του Χαραλαμπίδη έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Λεφής.

Το δεύτερο μερος ξεκίνησε εντυπωσιακά για την Δόξα με το πανέμορφο τέρμα του Κώστα Κλη στο 47′, που κεραυνοβόλησε στο αριστερό του “Γ” τον Στόικο απ’ τα 20 περίπου μέτρα. Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία των γηπεδούχων στα ύψη, που παίζοντας με αντεπιθέσεις έχασαν μεγαλη ευκαιρία με τον Ιωαννίδη που βρήκε πάλι μπροστά του τον Στόικο στο 55′. Η Δόξα με την είσοδο του Εμρέ απειλουσε στις αντεπιθέσεις και χανει καλή ευκαιρία στο 75΄σε σουτ του Κελεσίδη που κόντραρε πάνω σε σωματα αμυντικών. Το σκορ δεν άλλαξε μεχρι τέλος αφού οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν καθόλου την εστία του Αγγελόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Αγγελόπουλος, Κελεσίδης, Μόσχος, Κίτσος, Λεφής, Τρίχας, Δραγανίδης, Ιωαννίδης (Θωμάς 74′), Βάσκος (Εμρέ 64), Κλης, Γιαννακιτσίδης (Δημητριάδης 86′).

ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ: Στόικος, Νικολαΐδης (Ταμπά 49′), Σαβίδης, Μιταλίτσας, Λιακιτσής (Ιωαννίδης 57′), Μπίκος (Περσίδης 74′), Κέβιν, Μαυροματίδης, Θεοδουλίδης, Χαραλαμπίδης, Ίβιτς.