Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Δημάρχου Ξάνθης

 

Συγκίνηση για το προσωπικό δράμα που περνάει ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, καθώς η σύζυγός του μεταφέρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου κατεπειγόντος στο Νοσοκομείο Ξάνθης κι από εκεί μετά τον αξονικό που πέρασε, στη Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Τίποτα δεν προμήνυε το πρωϊ του Σαββάτου αυτό που θα ακολουθούσε.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης βγήκε για καφέ με την σύζυγό του και το μεσημέρι επιστρέφοντας στο σπίτι τους, όλα κυλούσαν ομαλά, όταν ξαφνικά η Άννη Δημαρχοπούλου αισθάνθηκε έντονους πονοκεφάλους.

Ο Δήμαρχος την μετέφερε αμέσως στο Νοσοκομείο Ξάνθης και ευτυχώς εκεί οι γιατροί την πέρασαν αμέσως αξονικό και διέγνωσαν ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η επείγουσα μεταφορά της στο Νοσοκομείο Παπανικολάου όπου αμέσως υποβλήθηκε σε επείγουσα Νευροχειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο διάρκειας 7,5 ωρών, καθώς ανευρέθηκε ανεύρυσμα.

Ήδη η Άννη Δημαρχοπούλου –που έχει μάθει να παλεύει στη ζωή της- άνθρωπος δυνατός και παράλληλα σεμνός και χαμηλών τόνων βρίσκεται σε καταστολή στην εντατική, η κατάστασή της ωστόσο είναι σταθερή και οι γιατροί αισιοδοξούν ότι όλα θα πάνε καλά.

Από τους πρώτους που βρέθηκαν δίπλα στον Δήμαρχο Ξάνθης ήταν ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, ο Παναγιώτης με την Δέσποινα Ταρενίδου και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης που μετέβησαν αμέσως στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπως και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ξάνθης Μαρίνος Σδρέβανος για να τον συμπαρασταθούν με όλες τους τις δυνάμεις.

Πηγή: ΜΑΧΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ