Δεν έχει… άδεια γάμου για τον Μπουγαΐδη! Πέμπτη παντρεύτηκε, Σάββατο έπαιξε…

 

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης ήταν από τους διακριθέντες του Πανθρακικού στον φιλικό αγώνα με τον Άρη. Αυτό που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος όμως είναι ότι η αναμέτρηση αυτή ήταν η πρώτη την οποία έδωσε ως… παντρεμένος.

Μέχρι την Πέμπτη ο Μπουγαΐδης ήταν «ελεύθερο πουλί». Όχι όμως από από τότε και μετά, καθώς το μεσημέρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου Κομοτηνής και ενώθηκε (νομικά τουλάχιστον) εις σάρκαν μίαν με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο νόμος προβλέπει σε αυτές τις περιπτώσεις άδεια γάμου, αλλά ο Μπουγαΐδης δεν θέλησε να εξασκήσει αυτό το δικαίωμα. Έτσι έδωσε κανονικά το παρών το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Κομοτηνής, απέναντι στην πρώην και αγαπημένη του ομάδα.

Άλλωστε και ο ίδιος σχολίασε με αφορμή αυτόν τον αγώνα σχολίασε: «Όποτε αντιμετωπίζω τον Άρη έχω πολλά συναισθήματα, κυρίως δύσκολα. Με τον Σωκράτη (σ.σ. Διούδη) μεγαλώσαμε μαζί και ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η φανέλα. Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Πανθρακικό και οι άνθρωποι εδώ μου έχουν δείξει εμπιστοσύνη. Όμως και ο Άρης είναι μία ομάδα με ισχυρές προσωπικότητες».