Μια θλάση έθεσε νοκάουτ τον Ντενίζ Μπαϊκαρά για τις επόμενες 20 μέρες

 

Το πρωτάθλημα της Football League δεν έχει ξεκινήσει και κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει αυτό, ωστόσο αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που στα Τρίκαλα επικρατεί ένα ιδιότυπο κλίμα μεταξύ αναμονής και νευρικότητας.

Ναι μεν οι ποδοσφαιριστές εξακολουθούν να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο η προετοιμασία να αποδεικνύεται περίπου… ατελείωτη και φυσικά καιροφυλακτούν τα προβλήματα τραυματισμών.

Θύμα της κατάστασης έπεσε ο Ντενίζ Μπαϊκαρά καθώς ταλαιπωρείται από θλάση.

Ο Τούρκος πρώην παίκτης της Ξάνθης και του Πανθρακικού αποτελεί κομβικό στέλεχος της ενδεκάδας των Θεσσαλών έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε ολόκληρη τη δεξιά πτέρυγα όσο στη μεσαία γραμμή και φυσικά είναι χρήσιμος σε κάθε διάταξη των Θεσσαλών.

Επιπρόσθετα, διαθέτει πλούσια εμπειρία έχοντας «παραστάσεις» από την Σούπερ Λίγκα. Στην παρούσα φάση αναμένεται να μείνει τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων, όπως αναφέρουν τουλάχιστον οι πρώτες εκτιμήσεις εκ μέρους του ιατρικού τιμ στον ΑΟ Τρικάλων.

Πέραν του Μπαϊκαρά όμως, προβλήματα υπάρχουν και με τους Παντελή Ριζογιάννη και Στέλιο Λαμπάκη. Αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις. Εμφανώς ανέτοιμος εμφανίζεται ο Τζάκσον. Οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες περιορίστηκαν σε ατομικό πρόγραμμα στη σαββατιάτικη (1/10) προπόνηση.