LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Άρης Θεσσαλονίκης 0-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον σπουδαίο φιλικό αγώνα Πανθρακικός – Άρης Θεσσαλονίκης, που διεξάγεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα πληροφορηθείτε για την εξέλιξη στην φιλική αναμέτρηση Πανθρακικός – Άρης.

Ώρα 15:55  Αξίζει πριν ξεκινήσουμε με τα στοιχεία του αγώνα να σας ενημερώσουμε ότι την αναμέτρηση Πανθρακικός-Άρης σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο 150 τετραγωνικών  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:58 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 16:01 Χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι ακόμα τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87. Γεωπονικές Συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 16:06  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:09  Η αρχική ενδεκάδα του Πανθρακικού. Γκαραβέλης, Πολύμος, Μιρθιανός, Μπουγαϊδης, Πετρουσης, Πλεγας, Γαβριηλίδης, Ηλιάδης, Καρδάρης, Νικόλτσης και Ρομπέρ

Ωρα 16:12  Πάμε στην σύνθεση του Άρη: Διούδης, Τζανακάκης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπραβο, Καράμπελας, Ανδρέου, Ρόβας, Ανακογλου, Μιλούνοβιτς, Τάτος και Ίλιτς

Ωρα 16:16  Δέκα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης δεν είναι 60-70 τα άτομα που έχουν έρθει στο γήπεδο, προφανώς όλοι θα έρθουν τελευταία στιγμή καθώς υπάρχει κινητικότητα απέξω.

Ωρα 16:19  Διαιτητές να πούμε ότι είναι τρεις Εβρίτες. Ο Κυριαζιδης με βοηθούς τους Καραϊσκο και Κιτσο.

Ωρα 16:23  Εχει αξία να δούμε τον πάγκο του Πανθρακικού: Τζελέπης, Γκιντίδης, Βλαχόπουλος, Μωραΐτης, Ψάλτης, Μπεκατώρος, Μήλιος, Χουσίδης, Κωστίκος, Χαλκιαδάκης και Τζιντζερίδης.

Ωρα 16:26  Ο πάγκος του Άρη: Αναγνωστόπουλος, Νετο, Μπούρμπος, Ντούνης, Παυλίδης, Καπνίδης, Μπαργκάν, Χαριτωνίδης, Βουτσιας, Ντογος.

Ωρα 16:29  Μπαίνει κάπως μαζικά κόσμος τα τελευταία λεπτά αλλά μην φαναστείτε και καμιά συγκλονιστική κοσμοσυρροή.

Ωρα 16:34  Εχουν εισέλθει οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και πάμε για το ξεκίνημα

Ωρα 16:36  Ο Άρης θα είναι στο πρώτο ημίχρονο στην σέντρα. Ο αγώνας ξεκινάει

1′ Εναρξη της αναμέτρησης

7′  Χωρίς κάτι ουσιαστικό στα πρώτα λεπτά με τον Αρη να έχει κατοχή, αλλά μέχρι εκεί…

11′  Πρωτη υποψία ευκαιρίας για τον Πανθρακικό με αντεπίθεση, αλλά  ο Διούδης θα μπλοκάρει εύκολα την σέντρα που έγινε σταματώντας εν τη γενέσει της την όποια φάση πήγε να δημιουργηθεί.

16′  Πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για τον Άρη. Μακρινό σουτ του Τάτου, δυνατό και αρκετά καλοζυγισμένο, μπλόκαρε όμως εύκολα ο Γκαραβέλης

20′  Εχει πέσει ξανά ο ρυθμός του αγώνα, με τον Πανθρακικό να στέκεται αρκετά καλά στον χώρο του κέντρου και αμυντικά

26′  Συμπληρώθηκε το μισό του πρώτου μέρους, αν βγαίνει ένα συμπέρασμα μέχρι στιγμής είναι ότι ο Πανθρακικός είναι σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με όλα τα μέχρι στιγμής άλλα παιχνίδια του, αυτά τα λίγα τέλος πάντων που έχει δώσει

29′ Διακοπή στο παιχνίδι από τον διαιτητή για να δροσιστούν οι παίκτες αφού έχει 29 βαθμούς θερμοκρασία

34΄ Νέα ευκαιρία για τον Αρη. Ο Ίλιτς έστρωσε για τον Τάτο, εκείνος με την μία έκανε το σουτ αλλά έπεσε ξανά ο Γκαραβέλης και απομάκρυνε.

40′ Νέα ευκαιρία για τον Άρη που έχει ανεβάσει στροφές στα τελευταία λεπτά.  Σουτ του Ίλιτς στην κίνηση, παρέμβαση του Μπουγαΐδη που παραχωρεί κόρνερ.

45′  Τέλος χωρίς σκορ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, που διακρίθηκε από πολλές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και αφήνει καλές εντυπώσεις για τους γηπεδούχους που είναι σαφώς βελτιωμένοι. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Πανθρακικός – Άρης Θεσσαλονίκης 0-0 

Ώρα 17:26  Αξίζει πριν ξεκινήσουμε με τα στοιχεία του αγώνα να σας ενημερώσουμε ότι την αναμέτρηση Πανθρακικός-Άρης σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο 150 τετραγωνικών  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 17:29 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 17:33 Χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι ακόμα τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87. Γεωπονικές Συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 17:38  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

46′  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου με μια αλλαγή για τον Άρη, κάνει πιο επιθετικό το σχήμα ο Αναστόπουλος περνώντας τον Ανάκογλου στην θέση του Καπνίδη.

50′  Ευκαιρία για τον Άρη, με τον Καπνίδη να πασάρει στον Μιλούνιβιτς αλλά αυτός σούταρε από πολύ καλή θέση απελπιστικά άουτ.

58′ Αλλαγή για τον Άρη, στην θέση του Ρόβα ο Νέτο.

59′ Ευκαιρία για τον Άρη. Σεντρα Τζανακάκη, κεφαλιά Ιλιτς αουτ και αμέσως μετά αλλαγη με τον Ιλιτς να βγαίνει και τον Ντουνη να εισέρχεται.

60′  Αλλαγή και για Πανθρακικό, έξω ο Πλέγας, μέσα ο Ψάλτης.

61′ Ευκαιρία για Άρη. Ο νεοεισελθών Νέτο εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά πέρασε άουτ.

62′  ΑΛλαγή για Πανθρακικό, έξω ο Ηλιάδης, μέσα ο Μεκατώρος.

65′  Γκολ για τον Άρη. Σκόρερ ο Ντούνης εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά που έγινε από τα δεξιά, κοντραρε ο Μπουγαΐδης αλλά δεν τα κατάφερε να ανακόψει το αριστερό πλασέ με το οποίο νίκησε τον Γκαραβέλη. Πανθρακικός – Άρης 0-1

66′  Αμεση προσπάθεια να απαντήσει ο Πανθρακικός με σουτ του Πολίμου αλλά δεν τα κατάφερε.

67′  Ντεμπούτο του Μπαργκαν με τον Αρη, μπαίνει στην θέση του Μιλούνοβιτς.

69′  Αλλαγές για τον Πανθρακικό. Εξω ο Μυρθιανος μέσα ο Χαλκιαδακης, έξω ο Νικολτσης μέσα ο Ζυγκερίδης

70′  Ευκαιρία για Πανθρακικό. Πάσα Χαλκιαδακη σε Ζιγκεριδη, προλαβε ο Διούδης με έξοδο και μπλόκαρε πριν δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσις για την εστία του

71′  Αλλαγή γιαν τον Άρη στη θέση του άσσου, βγαίνει ο Διουδης και μπαίνει ο Αναγνωστόπουλος

76′  Αναγκαστική αλλαγή για τον Άρη. Τραυματίστηκε ο Τατος και αποχώρησε, στην θέση του ο Μπουρμπος

79′ Αλλαγή τερματοφύλακα και για τον Πανθρακικό, Βγαίνει ο Γκαραβελης και μπαίνει ο Τζελέπης. Επίσης βγαίνει ο Γαβριηλίδης και περνά στον αγώνα ο Κωστίκος.

80′ Αλλη μια αλλαγή για Αρη. Βγαίνει ο Τζανακακης και μπαίνει ο Βουτσιας

82′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Εξω ο Ρομπερ και μέσα ο Μηλιος

84′ Αλλη μια αλλαγή, Εξω ο Καρδαρης και μέσα ο Κουσιδης

85′  Και άλλη αλλαγή. Καραμπελας εξω, Ντογος μέσα

86′  Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Γκιντίδης στην θέση Πετρούση

88′  Εχουμε και τα αποτελέσματα της ΕΠΣ Θράκης στην πρεμιέρα της Α’ Κατηγορίας για όσους ενδιαφέρονται, με ένα κλικ ΕΔΩ.

90′  Μπαίνουμε στις καθυστερήσεις.

90+4′  Τελος αγωνα. Με καλή κυκλοφορία μπάλας ο Πανθρακικός και εμφανή την βελτίωση από τις προσθήκες Ρομπέρ και Ηλιάδη, αλλά με εμφανές επίσης πρόβλημα στον επιθετικό τομέα.  Καλύτερος ο Άρης, πήρε δίκαια πάντως τη νίκη. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Άρης 0-1

Ευχαριστούμε τους τέσσερις χορηγούς μας, που βλέπετε από κάτω. Σε επόμενες αναρτήσεις αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…