Αρνήθηκε για το… παιδί του την πρόταση για σημαίνουσα θέση στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυμναστικής ο Νεκτάριος Κελεσίδης

 

Το μεσημέρι δοεξάγονται οι εκλογές στην Ομοσπονδία Γυμναστικής, κόντρα όμως στην πληροφορία που υπήρχε ότι θα κατέβαινε υποψήφιος ο πρόεδρος του Ομίλου ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης Νεκτάριος Κελεσίδης, η επικύρωση των υποψηφιοτήτων το μεσημέρι της Παρασκευής δεν περιελάμβανε και το δικό του όνομα.

Ο Κελεσίδης ήταν επιλογή του προέδρου Σάκη Βασιλειάδη, που αναμένεται εύκολα να πετύχει την επανεκλογή του, στο πλαίσιο της ανανέωσης που ήθελε να επιχειρηθεί. Ωστόσο ο γνωστός γυμναστής ποδοσφαιρικών ομάδων στον Έβρο και πρόεδρος του ΟΕΓΑ αρνήθηκε ευγενικά την τιμητική πρόταση για χάρη του… γιου του.

Ο Γιώργος Κελεσίδης είναι πανελληνιονίκης στους παίδες και παρά το μικρό της ηλικίας του, φέτος αγωνίστηκε με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Εφήβων, που φιλοξενήθηκε στην Βέρνη. Θεωρείται ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο της ελληνικής γυμναστικής αυτήν την περίοδο.

Ο Νεκτάριος Κελεσόδης φοβήθηκε ότι τυχόν δική του εμπλοκή στα διοικητικά θα δημιουργούσε ενδεχομένως προβλήματα στην ανέλιξη του γιου του, καθώς πάντα θα υπάρχουν κακοπροέραιτοι που πίσω από τις κλήσεις του στην Εθνική Ομάδα ίσως θα έβλεπαν κάποια εύνοια του Γιώργου λόγω του πατέρα του, στην περίπτωση που εκλεγόταν παράγοντας στην Ομοσπονδία.

Για να προστατεύσει λοιπόν τον εαυτό του και κυρίως το παιδί του, ο Κελεσίδης απέρριψε την προταση που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThrakiSportS του έγινε, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει υποψήφιος από την Θράκη στις εκλογές και κατά συνέπεια να απουσιάζει η περιοχή μας από το νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυμναστικής, που εκλέγεται στο Νέο Κοσμά.