Δεύτερο Κολομβιανό ακραίο ανακοίνωσε ο ΑΟ Ορεστιάδας

 

Αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από την πλευρά του ΑΟ Ορεστιάδας για την αποχώρηση του Άθος Κόστα (που ήδη δοκιμάζεται από τον Ολυμπιακό), η ομάδα του Β. Έβρου ανακοίνωσε την απόκτηση ενός νέου ξένου παίκτη.

Ο λόγος για τον Τζέοσον Μορέλος, που θα είναι ο δεύτερος Κολομβιανός ο οποίος θα αγωνίζεται στους πράσινους του Μέρτεν την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Μορέλος είναι 20 ετών (γεννηθείς στις 20/08/96), είναι  διεθνής ακραίος, έχει ύψος 1.91 και διακρίνεται για την  ικανότητα του στην υποδοχή. Μάλιστα είχε αναδειχθεί  καλύτερος υποδοχέας  στους  πρόσφατους Παναμερικανικούς αγώνες U23.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμα ότι θα ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή καθώς θα έρθει στην Ορεστιάδα μαζί με τον έτερο κολομβιανό Γουίλιαμ Αλεξάντερ Λούκουμι Ρεστρέπο o οποίος αναμένεται τις προσεχείς ημέρες.

Πάντως η ανακοίνωση του ονόματός του δεν σημαίνει ότι αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Άθος Κόστα, αφού ο Βραζιλιάνος ήταν διαγώνιος-κεντρικός ενώ ο Μορέλος είναι ακραίος, όπως ακραίοι είναι και ο συμπατριώτης του Ρεστρέπο αλλά και οι Βαγγέλης Διαμαντίδης, Κώστας Ρούστας και Γιάννης Ιωαννίδης που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι.