Απίστευτα κέφια η κληρωτίδα στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής! Εντός στον πρώτο γύρο Ορφέας και Προσκυνητές και… στο βάθος «Ελ Θράκικο»

 

Απίστευτα κέφια είχε η κληρωτίδα στην κλήρωση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Πάρκο Γουδή στην ΕΠΟ.

Το πιο σημαντικό ζευγάρι που έβγαλε στην πρώτη φάση είναι η αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με την Δόξα Δράμας. Οι δυο ομάδες πέρα από φαβορί για την άνοδο, έχουν πλέον και άλλη αντιπαλότητα μετά την ένσταση που κατέθεσαν οι δραμινοί και κέρδισαν μόλις χθες σε βάρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που οδήγησε ουσιαστικά στην αφαίρεση έξι βαθμών από την τελευταία.

Αναφορικά με τις δυο ομάδες της Θράκης, έχουν εντός έδρας αναμετρήσεις στις 16 Οκτωβρίου που θα διεξαχθεί η πρώτη φάση. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και αν προκριθούν τόσο ο Ορφέας Ξάνθης όσο και η Δόξα Προσκυνητών, τότε θα παίξουν μεταξύ τους σε ένα άλλου είδους «Ελ Θράκικο».

Η Δόξα Προσκυνητών στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής κληρώθηκε να αντιμετωπίσει το Εορδαϊκό, την ομάδα δηλαδή που θα φιλοξενήσει και αυτήν την Κυριακή στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ορφέας Ξάνθης κληρώθηκε επίσης εντός έδρας και θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ παιχνίδι την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου από τα Γρεβενά. Τα δυο αυτά ζευγάρια διασταυρώνονται στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης, με εκείνο τον αγώνα να ορίζεται στην έδρα του δεύτερου ζευγαριού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν μιλήσουν οι έδρες και προκριθούν Δόξα Προσκυνητών και Ορφέας Ξάνθης στον δεύτερο γύρο, τότε θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε ένα ιδιότυπο «Ελ Θράκικο» που θια διεξαχθεί στην έδρα του ΑΟΞ.