Ο στρατιωτικός που μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, πήρε μεταγραφή μέσω… Σουφλίου στην Ένωση Άνθειας Αριστείνου

Η πρώτη μου ομάδα Aίας Αθηνών...Μέχρι και γήπεδα με χώμα έχω προλάβει!!!

 

Μετά τον Λεωνίδα Εφραιμίδη μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα του Έβρου πραγματοποίησε η Ένωση Άνθειας Αριστείνου του Μιχάλη Φλώρου, με την απόκτηση επίσης απο τον Έβρο Σουφλίου του Κώστα Λίτσιου, που παλιότερα πέρασε από τον Παναθηναικό, αλλά και την ΑΕΚ!

Ετσι η Ένωση Άνθειας Αριστείνου με το περσινό καλό ρόστερ και τις προσθήκες που έκανε, σύμφωνα με τα προγνωστικά, θα παλεψει στα ίσια για τον τίτλο με της δις πρωταθλήτρια ΑΕ Διδυμοτείχου, αλλά και ίσως με τον Ορέστη Ορεστιάδας που επισης χαρακτηρίζεται ως ένα από τα φαβορί.

litsiosΟ 27 χρονος Λίτσιος ο οποίος δυσκολεύτηκε αρκετά για να αποχωρήσει από τον Έβρο Σουφλίου (με τον οποίο στέφθηκε ωστόσο κυπελλούχος ΕΠΣ Έβρου),  είναι γεννημένος στην Αθήνα, παίζει στη θέση του κεντρικού αμυντικού και των πλάγιων μπάκ αφού χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια εξισου καλά.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην ομάδα του Αίαντα Αθηνών (Γ’ τοπικό) και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, όπου περέμεινε δύο χρόνια παίζοντας στις ομάδες Εφήβων και Νέων. Με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων των ΠΑΕ και αυτό του υπερ-πρωταθλητή Αθήνας.

Στη συνέχεια σε ηλικία 17 ετών αποχώρησε από το “τριφύλλι” και αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών (Δ’ Εθνική) ολοκληρώνοντας μια φοβερή χρονιά με συμμετοχές και στην μεικτή ΕΠΣΑΝΑ, οπότε και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Τόνι Σαβέφσκι για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Εκεί αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων Κ20, όπου παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς του, μέτρησε αρκετές συμμετοχές.

Η ομάδα της ΑΕΚ τον έδωσε δανεικό τη σεζόν 2008-2009 στη Νέα Ιωνία (Δ’ Εθνική). Κατόπιν litsiosμένοντας ελεύθερος από την ΑΕΚ, συνέχισε να αγωνίζεται στην ομάδα του Μαρκό (Δ’ Εθνική) και στην συνέχεια βρέθηκε στον Έβρο, αναγκαστικά…  σαν στρατιωτικός πυροβολικού στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και … ερωτικός μετανάστης, αφού είναι αρραβωνιασμένος με την όμορφη Εβρίτισσα Ραφαέλα (φώτο με το κύπελλο εναντίον της νέας του ομάδας), επιχειρηματία υποδημάτων από την Αλεξανδρούπολη.

Αρχικά αγωνίστηκε στην Ν. Χιλή, μετά στο Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την τελευταία τριετία στον Έβρο Σουφλίου στην Γ’ Εθνική. Με την προσθήκη του στο ρόστερ της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου, την καθιστά από τα φαβορί και προμηνύεται πλέον ένα εξαιρετικά δυνατό πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου…