Η Χριστίνα Ρουσσίδου έχει όραμα για το μέλλον του υγρού στίβου στην Θράκη και θέλει να το υλοποιήσει με την επανεκλογή της στο ΔΣ της ΚΟΕ

 

Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιούνται στην Αθήνα οι εκλογές στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, μια από τις μεγαλύτερες της χώρας, αφού σε αυτήν περιλαμβάνονται όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου, όχι μόνον η κολύμβηση αλλά και το πόλο, οι καταδύσεις, η συγχρονισμένη κολύμβηση αλλά και η τεχνική.

Ανάμεσα στους υποψηφίους είναι και μια Θρακιώτισσα, η Χριστίνα Ρουσσίδου, μέλος και του απερχόμενου ΔΣ της ΚΟΕ. Χάρη σε ενέργειες της Ρουσσίδου άλλωστε ήρθαν μεγάλες διοργανώσεις στο νέο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης και θα ερχόντουσαν και άλλες, αν είχαν φροντίσει οι τοπικές αρχές το κολυμβητήριο να έχει σύστημα χρονομέτρησης που να αναγνωρίζεται από τις διεθνείς ομοσπονδίες.

Η ίδια προέρχεται από τον χώρο του τουρισμού, καθώς εργάζεται στο ξενοδοχείο Thraki Palace και γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν ότι ένας τρόπος για να πάει μπροστά η Θράκη μας είναι εκμεταλλευόμενη το γεωγραφικό της πλεονέκτημα και αξιοποιώντας τις εγκαταστάσεις της για να αυξήσει τις αφίξεις στην περιοχή μέσω του επονομαζόμενου και ως «αθλητικού τουρισμού».

Όπως σε όλες τις Ομοσπονδίες, είναι σημαντικό να έχουμε Θρακιώτες στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Βέβαια η Ρουσσίδου δεν ανησυχεί για την επανεκλογή της. 21μελές θα είναι το νέο ΔΣ και ακριβώς 21 είναι οι υποψήφιοι. Όμως έχει σημασία και η σταυροδοσία, η σειρά της κατάταξης, για αυτό και οι σύλλογοι του υγρού στίβου από το γεωγραφικό μας διαμέρισμα και γενικά την περιφέρειά μας, καλό θα ήταν να μην ξεχάσουν να στηρίξουν τους συμπατριώτες μας και στην προκειμένη περίπτωση την Αλεξανδρουπολίτισσα παράγοντα του ΟΦΘΑ.

Μετά της λήξη της προθεσμίας (26/9/2016) για την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες της ΚΟΕ, στην επερχόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση (2/10/2016), οι υποψήφιοι για τα όργανα της Ομοσπονδίας, με θητεία έως το 2020, είναι:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (21μελές)

Α. ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Δημήτρης Διαθεσόπουλος

Γιώργος Κατσαρός

Δημήτρης Σαρακατσάνης

Αριστείδης Παπαδόπουλος

Ηλίας Ξιάρχος

Δημήτρης Γρυπάρης

Πανίκος Χρυσοστόμου

Δημήτρης Γιακουμάτος

Άννα Μαρκοπούλου – Μωραϊτη

Λεωνίδας Μπατάκης

Γιώργος Παπαδόπουλος

Βασιλική Αρβανιτοπούλου – Γαρελίδη

Χριστίνα Ρουσσίδου

Δημήτρης Μιχαηλίδης

Μιχάλης Υδραίος

Σπύρος Μίχας

(Οι παραπάνω μετέχουν και στο νυν Δ.Σ)

Θόδωρος Μουστακαρίας

Νίκος Στελίου

Χρήστος Μανέτας

Ανδρέας Ζώτος

Μαρία Παρασκευοπούλου

Β. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ (5)

Δημήτρης Πατατανές

Δημήτρης Φαραντούρης

Τασούλα Μέτσιου

(Οι παραπάνω είναι και τώρα Αναπληρωτικά μέλη)

Ηλίας Μάλαμας

Αναστάσιος Μαρινάγης

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (3μελής)

Α. ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Σπύρος Ντεϊμεντές

Παναγιώτης Μανίτας

Δημήτρης Παπαρσένος

Β. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Χρήστος Παπαδόπουλος

Πέτρος Δογορίτης

Η Γενική Συνέλευση θα εκλέξει επίσης τον τακτικό και αναπληρωματικό εκπρόσωπο της ΚΟΕ, στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Οι υποψήφιοι:

ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Δημήτρης Διαθεσόπουλος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Γιώργος Κατσαρός

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, στο Ξενοδοχείο LONDON (Λεωφ. Ποσειδώνος, Γλυφάδα), με ώρα έναρξης 09.00. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί στις 10.00.

Στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης υπάρχουν ακόμη:

*Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 1/1/2016 έως 2/10/2016

*Τροποποιήσεις άρθρων Πειθαρχικού Κανονισμού και Κανονισμού Μεταγραφών της ΚΟΕ

*Έγκριση Προϋπολογισμού 2017 (4.170.000)