Άφησε την Ορεστιάδα και ήδη φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού ο Άθος Κόστα, σε αναζήτηση αντικαταστάτη του ο ΑΟΟ

 

Σπουδαία νίκη γοήτρου πέτυχε στην Ακράτα η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο εγκαινίων του κλειστού γυμναστηρίου της περιοχής, δείχνοντας έστω και ανεπίσημα τις δυνατότητες της κόντρα στην… μισή, αλλά πάντα ίσχυρη ομάδα των «ερυθρολεύκων».

Οι Πατρινοί είχαν σε μεγάλη μέρα τον αρχηγό τους Νίκο Ρουμελιώτη και τον Βόσνιο ακραίο Νενάντ Σορμάζ, ενώ από τον «μισό» Ολυμπιακό, καθώς απουσίαζαν οι Σουλτανόπουλος, Φράγκος, Στεφάνου, Ζουπάνης και Στιβαχτής, ξεχώρισε ο Τσουπκοβιτς.

Ωστόσο η είδηση είναι ότι ο Ολυμπιακός δοκίμασε στον αγώνα αυτόν το για λίγες ημέρες κεντρικό της Ορεστιάδας Άθος Κόστα. Επιβεβαιώνεται έτσι το σχετικό ρεπορτάζ (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ) που ήθελε τον 28χρονο Βραζιλιάνο (2μ.06) να αποκτάται αντί του Κουβανού Οσόρια Ροντρίγκεζ από τον Ολυμπιακό και είχε στο παιχνίδι 8 πόντους με 5/13 επιθέσεις και 3 μπλοκ.

Την ίδια ώρα από την Ορεστιάδα δεν υπάρχει επισήμως κάποια ανακοίνωση, ανεπίσημα ωστόσο επιβεβαιώνεται ότι δεν αποτελεί πλέον μέρος του ρόστερ ο Άθος Κόστα και ότι αποχώρησε μετά από διαβουλεύσεις με τους πράσινους και αφού επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους.

Οι διοικούντες του συλλόγου σε ιδιωτικές συζητήσεις επισημαίνουν ακόμα ότι θα πάρει χρηματική αποζημίωση ο ΑΟΟ για αυτήν την αποχώρηση και ότι όχι απλά βρίσκονται σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Άθος Κόστα αλλά ήδη έχει εντοπιστεί ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις μαζί του, χωρίς να διαρρέονται περισσότερες πληροφορίες…