Σε σημαίνουσα θέση στο νέο ΔΣ της ΕΦΟΑ ο καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και ακούραστος εργάτης του τένις Γιάννης Αθαναηλίδης

 

Στην κρίσιμη θέση του εφόρου αγωνιστικού της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης ορίστηκε ο  επίκουρος καθηγητής της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του  Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Γιάννης Αθαναηλίδης, που εκλέχθηκε στο νέο ΔΣ της ΕΦΟΑ.

Ο καθηγητής του ΔΠΘ (διδάσκει στην σχολή της Κομοτηνής οργάνωση της εκπαίδευσης στην αντισφαίριση) εξελέγη στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Τένις προ δεκαημέρου. Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού σθμβουλίου και έγινε ο καταμερισμός τω αρμοδιοτήτων στα μέλη του.

Καμία έκπληξη δεν υπήρξε αναφορικά με την σύνθεση της διοίκησης της ομοσπονδίας του τένις στα υψηλά πόστα, αφού ο Σπύρος Ζαννιάς αναλαμβάνει για άλλη μια φορά πρόεδρος της ΕΦΟΑ. Ωστόσο όπως σημειώνει το Sportsfeed, δεν είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα παραμείνει σε αυτήν την θέση.

Η θητεία του Σπύρου Ζαννιά συνεχίζεται κανονικά προς το παρός, αν και υπάρχει θέμα με τη ΓΓΑ και ενδεχομένως να δημιουργηθεί πρόβλημα στην πορεία. Μέχρι να συμβεί (αν συμβεί) αυτό, η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης είναι η εξής:
Πρόεδρος: Σπύρος Ζαννιάς
Α’ Αντιπρόεδρος: Πάνος Πανόπουλος
Β’ Αντιπρόεδρος: Πέτρος Τσιάρας
Γ’ Αντιπρόεδρος: Τάσος Δημολίτσας
Δ΄ Αντιπρόεδρος: Χάρης Παπάζογλου
Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Σταματιάδης
Αναπληρωτής Γραμματέας: Γιάννης Χατζηπροδρόμου
Ταμίας: Κώστας Γιακουμής
Αναπληρωτής ταμίας: Γιώργος Καραμάνης
Έφορος Αγωνιστικού: Γιάννης Αθαναηλίδης
Αναπληρωτές έφοροι αγωνιστικού: Διονύσης Κοντονής, Νίκος Πανταζής
Έφορος υλικού και προμηθειών: Δημήτρης Καφφές
Αναπληρωτής έφορος υλικού και προμηθειών: Κώστας Ευθυμίου
Εντεταλμένος σύμβουλος κανονιστικής συμμόρφωσης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης: Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος
Μέλη: Παναγιώτης Ντόντος, Χρήστος Τσιαμπούρης.