Football League: Δικαίωση Άρη για τα δελτία Χαριτωνίδη και Τσουμάνη!

 

Δικαίωμα να αγωνιστούν από το ξεκίνημα της σεζόν στην Football League θα έχουν οι Τάτος, Ρόβας, αλλά και οι πρωην της Ξάνθης και του Πανθρακικού Νίκος Τσουμάνης και Λάζαρος Χαριτωνίδης.

Η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ αποφάσισε ότι οι προαναφερθέντες παίκτες μπορούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής παρόλο το ότι τα επαγγελματικά τους συμβόλαια θα έπρεπε να είχαν κατατεθεί από τις 31 του Αυγούστου και μένει η επίσημη απόφαση.

Άλλωστε υπήρχαν οι διαβεβαιώσεις από την ΠΑΕ Άρης πως το ζήτημα είναι καθαρά τυπικό και δεν πρόκειται να υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Εν τέλει οι κίτρινοι δικαιώνονται, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης και οι παίκτες θα βγάλουν κανονικά δελτία, μια και θεωρήθηκε αυτό που υποστήριζε ο Άρης αρχικά, ότι ήταν ελεύθεροι και δεν θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τον Ιανουάριο (εφόσον είχε απορριφθεί η έφεση).

Την ΠΑΕ Άρης εκπροσώπησε ο νομικός εκπρόσωπος Αργύρης Λίβας, ενώ παρόντες από τον ΠΣΑΠ ήταν ο δικηγόρος Μανώλης Αλαφραγκής και ο Σταμάτης Συρίγος.

Η διαδικασία κράτησε περίπου 20 λεπτά, όπου η πλευρά του Άρη και του ΠΣΑΠ προσπάθησαν να πείσουν τον πρόεδρο του Διαιτητικού Δικαστηρίου, τον αρεοπαγίτη Δημήτρη Γεωργά, ότι οι τέσσερις παίκτες θεωρούνται άνεργοι επαγγελματίες και όχι άνεργοι ερασιτέχνες, καθώς στο παρελθόν είχαν συνάψει επαγγελματικά συμβόλαια.