ΕΠΣ Έβρου: Η απόσυρση από το Κύπελλο δημιουργεί αβεβαιότητα για το μέλλον της Αναγέννησης Μεταξάδων και στο Πρωτάθλημα

 

Αβέβαιο είναι το μέλλον της ιστορικής Αναγέννησης Μεταξάδων, που δήλωσε μεν συμμετοχή στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου, αλλά στον αγώνα της περασμένης Κυριακής για την α’ φάση δεν κατέβηκε να αγωνιστεί με αποτέλεσμα να προκριθεί εύκολα με 3-0 άνευ αγώνος στην επόμενη φάση η Ασπίδα Θουρίου.

Η Αναγέννηση Μεταξάδων πέρυσι είχε συγχωνευθεί με την Θύελλα Παλιουρίου δημιουργώντας την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου. Η προσπάθεια δεν στέφθηκε από αγωνιστική επιτυχία, αφού η Ένωση δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες και υποβιβάστηκε. Ο υποβιβασμός έφερε το καλοκαίρι και την απόφαση να διαλυθεί η Ένωση και να αναβιώσουν τα δύο συστατικά της σωματεία.

Ενώ όμως η Θύελλα Παλιουρίου κατάφερε να κρατήσει τα περισσότερα από τα δελτία, έστω και αν ξεκίνησε με το αριστερό την προσπάθεια χάνοντας με 6-2 από την Δόξα Στέρνας, στην Αναγέννηση μεταξάδων φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα. Τα δελτία που έχουν συγκεντρωθεί σύμφωνα με πληροφορίες δεν συμπληρώνουν ενδεκάδα και στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη.

Οι παράγοντες της ομάδας προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο ώστε το χωριό τους να μπορέσει να κατεβάσει ομάδα, ωστόσο αυτό δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα επιτευχθεί. Η φωτογραφία αρχείου είναι από την τελευταία συμμετοχή της Αναγέννησης Μεταξάδων στο πρωτάθλημα βς αυτόνομης ομάδας, τηνσ εζόν 2014-2015. Η συμμετοχή της στο προσεχές πρωτάθλημα είναι στον αέρα…