“Χώρισε” το δίδυμο ΓΧ-Ουσταμπασίδη μετά από την κοινή παρουσία σε ΠΑΟΚ και Βέροια!

 

Με την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του ΑΟ Τρικάλων Φλαμουλίου των Μουμίν, Χασομέρη, Μπαικαρά, Σαρακατσάνου, Ριζογιάννη, Μίνγκα με τον Γιώργο Χ. Γεωργιάδη, οι φήμες έφερναν και τον Εβρίτη Νίκο Ουσταμπασίδη στο πλευρό του πρωην διεθνή και προπονητή του ΠΑΟK και της Βέροιας από τις Κρηνίδες Καβάλας.

Τελικά αυτή την φορά ο Ουσταμπασίδης δεν ακολούθησε τον ΓΧ στα Τρίκαλα και περιμένει τον νέο σταθμό της καριέρας του, ίσως και σαν πρώτος προπονητής, αφού τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη ως βοηθό προπονητή του Γεωργιάδη.

Η ανακοίνωση: “H ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει ότι ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης θα είναι ο βοηθός προπονητής στην ομάδα. Ο κ. Αλεξιάδης διετέλεσε προπονητής στον ΠΑΟΝΕ, στον Ερμή Καλαμαριάς, στον Ηρακλή και τα 2 τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ (Κ15) με τον οποίο είχε σημαντικές επιτυχίες. Είναι κάτοχος διπλώματος Uefa A”.

Ο Ουσταμπασίδης που κατάγεται από την Νίψα του Έβρου, έπαιξε ποδόσφαιρο στην Δόξα Δράμας, όπου ήταν συμπαίκτες στα τέλη της δεκαετίας του ’80 με τον Γιώργο Γεωργιάδη και στον Ιωνικό, ενώ ως γνωστόν ακολουθεί καριέρα προπονητή τα τελευταία χρόνια.

Στην αρχή της περασμένης σεζόν ξεκίνησε στο πλευρό του Γεωργιάδη στην Βέροια, ενώ προπερσι ήταν στον Έβρο Σουφλίου πριν ακολουθήσει τον ΓΧ Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ. Νωρίτερα ήταν ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην επάνοδό του μετά από χρόνια στην Γ’ Εθνική. Ο Ουσταμπασίδης ήταν βοηθός και του Μαρίνου Ουζουνίδη στην Ξάνθη, στον Εργοτέλη αλλά και στον Πλατανιά.