Το “πολυβόλο” του Αστέρα Μαγικού πέτυχε 5 γκολ σε ένα ματς, σκοράρει κατά βούληση αλλά είχε 8 χρόνια να παίξει μπάλα!!!

 

Αν υπάρχει ένας παίκτης που αναμφίβολα έχει κλέψει την παράσταση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης (αλλά και στο κύπελλο) είναι αναμφίβολα ο Γιώργος Γεωργιάδης του Αστέρα Μαγικού.

Όχι του… Σάββα ή του Χαραλάμπους, όπως οι γνωστότεροι Γεωργιάδηδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά του Αλεξάνδρου.

Ο Γεωργιάδης έχει σπάσει τα κοντέρ, έχοντας πετύχει τον τελευταίο ένα μήνα 15 τέρματα με την φανέλα της νέας του ομάδας, 8 για το πρωτάθλημα και 7 στο κύπελλο. Μάλιστα, τα πέντε από αυτά στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής μέσα στην έδρα του Νέστου Κύρνου (θυμηθείτε το ρεπορτάζ της αναμέτρησης με ένα κλικ ΕΔΩ).

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε πετύχει δυο τέρματα απέναντι στην ΑΕ Ξάνθης και άλλο ένα απέναντι στην Βιστωνίδα για την 2η αγωνιστική. Έτσι έχει οδηγήσει το Μαγικό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έστω και αν ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, καθώς έχει το απόλυτο των τριών νικών σε ισάριθμα παιχνίδια.

Βέβαια ο Γεωργιάδης είχε δείξει τα δόντια του από το Κύπελλο και ιδίως στον πρώτο αγώνα με τον Άτλα Σελίνου και στον τελευταίο του ομίλου με τον Απόλλωνα Διομήδειας που έκρινε την πρόκριση, καθώς και στους δύο σημείωσε από ένα χατ τρικ!

Μάλιστα, η κλήρωση τα έφερε έτσι ώστε το Μαγικό να παίζει ξανά με τον Απόλλωνα Διομήδειας την Τετάρτη σε νοκ άουτ αυτή τη φορά παιχνίδι (θυμηθείτε πρόγραμμα και διαιτητές με ένα κλικ ΕΔΩ), με τον Γεωργιάδη να θέλει να συνεχίσει το σερί που τον θέλει να σκοράρει σε όλους μέχρι στιγμής τους αγώνες της ομάδας του.

Αυτό που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης, που όπως γίνεται αντιληπτό είναι πρώτος και με διαφορά στον πίνακα των σκόρερς της ΕΠΣ Ξάνθης, τα προηγούμενα οκτώ χρόνια δεν έπαιζε μπάλα σε κάποια ομάδα! Αγαπούσε μεν το ποδόσφαιρο, ωστόσο είχε αφοσιωθεί κυρίως στις σπουδές του.

georgiadis-aderfiaΓια μεγάλο διάστημα απουσίαζε στην Καστοριά, όπου σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία στο ΤΕΙ της πόλης. Πιο γνωστός από την οικογένεια ήταν ο αδερφός του Οδυσσέας (οι δυο τους στην διπλανη φωτο), ο οποίος μετά από την Ξάνθη κατηφόρισε στην Αθήνα, αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την Κηφισιά και φέτος πήρε μεταγραφή στην Χαλκίδα του Πατσατζόγλου, συνεχίζοντας την σταδιοδρομία του στα εθνικά πρωταθλήματα.

Τυπικά ο Γιώργος Γεωργιάδης μέχρι και πριν δυο μήνες άνηκε στον Άρη Αβάτου, από όπου ήρθε το δελτίο του στο Μαγικό και ανακοινώθηκε στα τέλη Ιουλίου από την ομάδα του Αστέρα ως μεταγραφή. Ωστόσο την περσινή σεζόν στον Άρη Αβάτου δεν ήταν ενεργό μέλος της ομάδας.

Και όπως αποδεικνύεται, μάλλον εδώ και χρόνια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης είχε εν υπνώσει έναν μεγάλο γκολτζή και δεν το ήξερε…