Κοντά στην διεξαγωγή φιλικού ανάμεσα σε Πανθρακικό και Άρη το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Κομοτηνή

 

Ένα μήνα χωρίς αγώνα θα κινδυνεύσει να συμπληρώσει ο Πανθρακικός ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, αν δεν βρει αντίπαλο για να αντιμετωπίσει σε φιλικό, που θα είναι πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Όπως έχει ξαναγράψει το ThrakiSportS, η γεωγραφική θέση της ομάδας αλλά και το γεγονός ότι έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα Α’ και Γ’ Εθνικής περιορίζουν την επιλογή κατάλληλων αντιπάλων.

Το προγραμματισμένο φιλικό με τον Πανσερραϊκό για το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν έγινε ποτέ, ενώ μια λύση που θα ήταν το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Νέστος Χρυσούπολης που θα έχει ρεπό για την Γ’ Εθνική, χάθηκε αφού αυτό το φιλικό το έκλεισαν οι Σερραίοι.

Ωστόσο γίνονται σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθειες για ένα δυνατό φιλικό με τον Άρη, ο οποίος σε αντίθεση με τον Πανθρακικό, έχει δώσει μέχρι στιγμής εννέα φιλικές αναμετρήσεις και αναζητεί τον δέκατο αντίπαλό του για την πρόβα τζενεράλε.

Από την Κομοτηνή δεν λένε τίποτα, από την Θεσσαλονίκη ωστόσο προκύπτει ότι έχουν ξεκινήσει επαφές ανάμεσα σε κίτρινους και πάσινους ώστε οι δυο ομάδες να διασταυρώσουν τα ξίφη τους το Σαββατοκύριακο στην πρόβα τζενεράλε και των δυο τους, ενόψει πρεμιέρας της Football League.

Ακόμα δεν έχει κλειδώσει η μέρα και η ώρα του αγώνα (αν θα είναι Σάββατο ή Κυριακή και πότε), ωστόσο οι επαφές έχουν ξεκινήσει και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής.