Στην Α1 ο Αρίωνας Ξάνθης! Στο δεύτερο σκαλί το Δημοκρίτειο Κομοτηνής, τρίτος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Μεγάλη μέρα η Κυριακή για τον Αρίωνα Ξάνθης. Το τμήμα μπάντμιντον του ξανθιώτικου συλλόγου κατέκτησε τον τίτλο στο περιφερειακό πρωτάθλημα Θράκης της Α2 Κατηγορίας που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη και κατάφερε να να ανέβει στην Α1 Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Οι Άνθιμος Σαρουγιαννίδης, Φώτης Τσάγκας, Λευτέρης Κασάπης και Βαγγέλης Θεοδωρακέας από τους άντρες μαζί με τις Μαρία Σωτηρόγλου, Παναγιώτα Μπόσκου και Γωγώ Μακρή αποτέλεσαν ένα πολύ αποτελεσματικό και συμπαγές σύνολο, που επικράτησε με σκορ 4-1 τόσο επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης όσο και επί του Α.Σ. Δημοκρίτειου Κομοτηνής.

Για λογαριασμό του συλλόγου της Ροδόπης αγωνίστηκαν οι Κυριάκος Αποστόλου, Κωνσταντίνος Τζεβελεκίδης, Σταύρος Κιλινγκαρίδης, Χρίστος Καλλιγάς, Αγγελική Ουζουνάκη, Αθηνά Χριστοφορίδου και Μαρία Σκοπίδου.

Κάπως έτσι ο Αρίωνας Ξάνθης πέτυχε με πανηγυρικό τρόπο την άνοδο του στην Α1 Εθνική Κατηγορία, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν τον προσεχή Δεκέμβριο! Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής και στο τρίτο ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.