ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην επιβλητική νίκη του πρωτοπόρου Αστέρα Μαγικού επί του Κύρνου

 

Γκολ και θέαμα είχαμε το απόγευμα της Κυριακής στον Κύρνο, όπου ο τοπικός Νέστος υποδέχθηκε τον Αστέρα Μαγικού στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης. Οι φιλοξενούμενοι, πέρασαν… «αέρα» από τον Κύρνο, αφού επικράτησαν άνετα του Νέστου με το ευρύ σκορ 1-6! Φωτιές πετούσε ο Γιώργος Γεωργιάδης, αφού ήταν ο παίκτης που σκόραρε πεντακις, ενώ έδωσε και την ασίστ στο μοναδικό γκολ που δε σκόραρε ο ίδιος!

Στο πρώτο ημίχρονο, μπορεί μεν ο Αστέρας να επικρατούσε με σκορ 0-2, ο Νέστος Κύρνου δε, τα είχε πάει σχετικά καλά και ειδικά μέχρι το τριακοστό λεπτό. Φυσικά πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης, όταν στο 35′ νίκησε τον τερματοφύλακα του Κύρνου, ενώ στο 40′ ήταν αυτός που εκτέλεσε ένα κόρνερ, με τον Βασιλειάδη να μη διώχνει σωστά και τον Σαββόγλου με σουτ να κάνει το 0-2 για την ομάδα του, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Όπως στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο, ο Κύρνος δε μπήκε άσχημα, αλλά από το 70ο λεπτό και μετά ο Γεωργιάδης πήρε την ομάδα του από το χέρι και την οδήγησε στο θριαμβευτικό 1-6. Συγκεκριμένα στο 70′ με ένα σουτ έκανε το 0-3, με τον Κύρνο να κάνει μια προσπάθεια να ξαναμπεί στο ματς στο 73ο λεπτό, όταν ο Μουζαφέρογλου Μουζαφέρ μείωσε σε 1-3 με ένα δυνατό σουτ, αλλά «να βλέπει την πλάτη» του Γεωργιάδη… Στο 85′ και στο 88′ ο παίκτης του Μαγικού με ατομικές προσπάθειες και σουτ έγραψε το 1-4 και 1-5, ενώ στο 90′ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης, με βοηθούς του Χατζημωϋσιάδη και Βαμβακιδη.

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ: Βασιλειάδης, Χασάν Ορτσούν (68′ Ριτβάν Ουμίτ), Σερίφ Ερκάν (65′ Αλή Οσμάν), Κελλίδης, Μουζαφέρογλου Μουζαφέρ, Αμέτ Τζοσκούν, Χουσεΐν Μπερκέ, Ιμπραήμ Οζάι, Μπαμπά Σαλή (75′ Μουμίν Μπατακάν), Χαλήτ Ουγούρ, Βελή Μπερκάν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ: Μακρίδης, Σπυριάδης, Σαββόγλου, Λάππας, Δάγκας, Σαμπανίδης, Κατσιμέντες, Αδαμίδης (89′ Ταϊρίδης), Τσουβαλίδης (23′ Πεχλιβάνης, 89′ Γκίννης), Γεωργιάδης, Ανδρέου