ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στην σημαντική επικράτηση του Μεγάλου Αλεξάνδριου Ιάσμου μέσα στην Ξυλαγανή

 

Μετά από ένα παιχνίδι που δεν τρέφει δάφνες ποιότητας και φιλοξενήθηκε στην Ξυλαγανή, όλα κρίθηκαν στο τέλος της αναμέτρησης για την πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου όταν στο 88′ από σέντρα του Αντωνιάδη ο Χατζητουλούσης έπιασε γυριστό σουτ στο γάμα της στίας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Αυτό το τέρμα έδωσε τη νίκη με 1-0 στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου με αντίπαλο τον Ορφέα. Κατά τα άλλα το παιχνίδι κύλησε σε μετριότητα με λίγες ευκαιρίες να πραγματοποιούνται και τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι.

Στο 5′ ο Αντωνιάδης είχε διπλό σουτ που απέκρουσε ο Στράτας, τερματοφύλακας της Ξυλαγανής. Στο 20′ από σέντρα Αντωνιάδη, ο Γκιρετλή Ναζήμ πλάσαρε τη μπάλα και την μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 30′ σουτ Γιαννόπουλουυ έφυγε λίγο άουτ, στο 37′ ο Οσμάν Χασάν σούταρε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, στο 61′ ο Αντωνιάδης βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα Στράτα και σούταρε επίσης άουτ, στο 70΄ ο Νιαζή Αλή και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας ενώ στο 74′ ο Δερέμπεης σούταρε από το ύψος της περιοχής άουτ για την Ξυλαγανή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Χρήστος Γκράνας με βοηθούς τους Αϊχάν Χούσκογλου και Καρακασίδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (Τσορμπατζόγλου): Στράτας, Ρεστέμης (66΄ Δερέμπεης), Ιωάννου (89΄Σιδεράς), Ζωβλήκας, Παναγιωτίδης, Τουφεξής, Ζαράκης, Γιαννακόπουλος, Μπόζης, Λεοντίου (71΄ Χουσέϊν Σινάν), Οσμάν Χασάν.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Αϊβάζης): Μπαϊράμ Ισμαήλ, Ιμίς Ριτβάν, Πενόπουλος (60΄ Μουσταφά Οντέρ), Μεχμέτ Τανέρ (72΄ Μπίμπαση Αλή), Χουσέϊν Σελήμ, Μυστρίδης, Νιαζή Αλή, Χατζητουλούσης, Γκιρετλή Ναζήμ (72΄ Χησήμ Χασάν), Αντωνιάδης, Ζαχαρόπουλος.