Μικρή η Εβρίτικη συμμετοχή στην τρίτη σερί νίκη της Εθνικής Ανδρών στην Αμβέρσα

 

Η Εθνική Ανδρών των 5 Εβριτών έκανε και τρίτη νίκη στην Αμβέρσα, αυτή τη φορά με 3-0 επί της Ουκρανίας (25-17, 25-22, 25-19) αλλά όπως γνωρίζαμε πριν από την έναρξη του αγώνα, τερμάτισε δεύτερη με ίδιες νίκες και βαθμούς με το Βέλγιο, που είχε κερδίσει νωρίτερα τη Μολδαβία και είχε καλύτερα σετ.

Όπως έχει αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση το ThrakiSportS, η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ μέσω των μπαράζ του Οκτωβρίου, κόντρα στην Ισπανία με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στις Κανάριες Νήσους και τον δεύτερο στην Κοζάνη (τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες).

Στον αγώνα της Κυριακής η Eθνική ξεκίνησε χωρίς τον Τζούριτς που ήταν άρρωστος όπως και ο Τζιουμάκας. Βασικός χρησιμοποιήθηκε ο Ζουπάνι με ακραίους τους Πρωτοψάλτη, Φράγκo, κεντρικούς τους Ανδρεάδη, Πετρέα, πασαδόρο τον Στιβαχτή και λίμπερο τον Στεφάνου.

Ο Γκαράς παραμένει στα πιτς, ενώ αναιμική ήταν η συμμετοχή τόσο του Ανδρεάδη που περιορίστηκε σε έναν πόντο, όσο και του Ραφαήλ Κουμεντάκη που μπήκε στη θέση του Σουλτανόπουλου για το σερβίς στο δεύτερο σετ, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει ο ίδιος πόντο για την Εθνική.