LIVE από τη Τούμπα: ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης – ΑΟ Ξάνθη 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ξάνθη στα πλαίσια της 5ης του πρωταθλήματος της Super League. Ο Γιάννης Καρτάλης βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα παρακολουθήσουμε μαζί για το επόμενο χρονικό διάστημα την εξέλιξη στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ξάνθη για το πρωτάθλημα της Super League που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 16:00.

Ωρα 15:29  Πριν ξεκινήσουμε την μετάδοση, πάμε να δούμε τους τέσσερις χορηγούς που μας βοηθήσαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι και να βρισκόμαστε στην Τούμπα σήμερα. Αρχικά, τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 15:33  Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

Ωρα 15:46   Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 15:39  Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα καταστήματα WIND που υπάρχουν σε όλη την Θράκη και τα οποία τις τελευταίες ημέρες «τρέχουν» λόγω του Run Greece που είχαμε στην Αλεξανδρούπολη το πρωί και θα συνεχίσουν να το κάνουν για άλλη μια εβδομάδα, έχοντας προσφορές όπως για παράδειγμα το Samsung Galaxy L1 σε τιμή μόλις 129 ευρώ και χωρίς προϋπόθεση συμβολαίου.

Ώρα 15:42 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων. Για τον ΠΑΟΚ ξεκινούν οι Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Τζάλμα, Κουλούρης, Ροντρίγκες.

Ωρα 15:45  Για την Ξάνθη ξεκινούν οι Ζίβκοβιτς, Γουάλας, Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Νιέτο, Λάζιτς, Σολτάνι, Γιουνές

Ώρα 15:48 Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ βρίσκονται οι Μπρκιτς, Τιάμ, Σακόφ, Αθανασιάδης, Βαρέλα, Κίτσιου και Πέλκας, ενώ για την Ξάνθη οι Ζαρόπουλος, Καρασαλίδης, Τριάδης, Βασιλακάκης, Ράνος, Ορφανίδης Λ., Ορφανίδης Π.

Ώρα 15:50 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), με βοηθούς τους Δήμο Αναστόπουλο και Δημήτρη Βεργέτη (Τρίπολης). Τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Γιαννουλάκης.

Ώρα 15:52 Οι παίκτες των δύο ομάδων αποχωρούν σιγά – σιγά για τα αποδυτήρια, ώστε να ετοιμαστούν για την επίσημη είσοδό τους στο γήπεδο.

Ώρα 15:54 Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Μιχόπουλος.

Ωρα 15:56  Εισέρχονται σιγά σιγά οι αναπληρωματικοί ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι η Θύρα 4 είναι κλειστή λόγω τιμωρίας.

Ωρα 15:58  Αυτήν την στιγμή η επίσημη είσοδος των δύο ομάδων.

Ωρα 16:01  Ο ΠΑΟΚ στην σέντρα, όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα.

1′  Έναρξη του αγώνα

8′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα για τον ΠΑΟΚ. Ο Κουλούρης βρήκε χώρο και σούταρε από τα αριστερά με τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει εντυπωσιακά!

16′ Γέμισμα του ΠΑΟΚ προς την περιοχή της Ξάνθης, ο Κουλούρης κατεβάζει τη μπάλα και ο Κάμπος σούταρε, με τη μπάλα όμως να καταλήγει ψηλά άουτ.

23′ Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

28′ Άλλη μια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Ροντρίγκες να εκτελεί ένα φάουλ, τη μπάλα να περνάει από τους αμυντικούς, αλλά τον Κουλούρη να μη βρίσκει για λίγο τη μπάλα.

31′ Κίτρινη κάρτα στον Λάζιτς.

35′ Κίτρινη κάρτα και στον Κάμπος του ΠΑΟΚ.

39′ Άλλη μια κίτρινη κάρτα για παίκτη της Ξάνθης, αυτή τη φορά στον Κάσα Καμαρά.

45′ Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων.

45+2′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο γήπεδο της Τούμπας. Μοιρασμένο παιχνίδι από άποψη κατοχής, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κυριαρχία σε τελικές φάσεις. Πάντως η εμφάνιση της Θρακιώτικης ομάδας είναι, σαφώς, βελτιωμένη σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.

Ώρα 16:53  Πριν ξεκινήσουμε την μετάδοση, πάμε να δούμε τους τέσσερις χορηγούς που μας βοηθήσαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι και να βρισκόμαστε στην Τούμπα σήμερα. Αρχικά, τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ώρα 16:55  Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

Ώρα 16:58   Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 17:00  Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα καταστήματα WIND που υπάρχουν σε όλη την Θράκη και τα οποία τις τελευταίες ημέρες «τρέχουν» λόγω του Run Greece που είχαμε στην Αλεξανδρούπολη το πρωί και θα συνεχίσουν να το κάνουν για άλλη μια εβδομάδα, έχοντας προσφορές όπως για παράδειγμα το Samsung Galaxy L1 σε τιμή μόλις 129 ευρώ και χωρίς προϋπόθεση συμβολαίου.

Ώρα 17:03 Εισέρχονται σιγά – σιγά οι παίκτες των δύο ομάδων στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο.

Ώρα 17:05 Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου από τον διαιτητή!

45′ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπίσεσβαρ βγαίνει, ο Πέλκας μπαίνει!

50′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Πέλκας πέρασε, σχεδόν τη μισή άμυνα της Ξάνθης, έσπασε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής, από όπου και ο Τζάλμα αστόχησε ολομόναχος!

55′ Κίτρινη κάρτα στον Πάμπλο Ντε Λούκας.

59′ Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Κουλούρης αποχωρεί, για να πάρει τη θέση του ο Στέφανος Αθανασιάδης.

61′ Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη, αυτή τη φορά, με τον Γιουνές να βγαίνει από τα αριστερά σε αντεπίθεση να σπάει τη μπάλα στον Νιέτο, λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, με τον Ισπανό να αστοχεί από πλεονεκτική θέση!

62′ Πρώτη αλλαγή και για την ομάδα της Ξάνθης. Ο Θοδωρής Βασιλακάκης θα πάρει τη θέση του Χαμζά Γιουνές.

70′ Δεύτερη κίτρινη στον Λάζιτς, για χτύπημα με το χέρι στον Γιώργο Τζαβέλλα! Η Ξάνθη θα παίξει με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα! 

72′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Πέλκα να στρώνει στον Ροντρίγκες, και τον τελευταίο να αστοχεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

74′ Φάουλ για την Ξάνθη, λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ.

75′ Εκτελεστής ο Νιέτο, με τον Γλύκο να μπλοκάρει τη μπάλα εύκολα.

79′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Τιάμ θα πάρει τη θέση του Τσίμιροτ.

82′ Αλλαγή και για την Ξάνθη, με τον Λάζαρο Ορφανίδη να μπαίνει στη θέση του Φερνάντο Γουάλας, και να κάνει το επαγγελματικό ντεμπούτο του, με τη φανέλα της Ξάνθης.

84′ Άλλη μια τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Ροντρίγκες να αστοχεί από πλεονεκτική θέση λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, μετά από πάσα του Στέφανου Αθανασιάδη.

86′ Κίτρινη κάρτα στον Νιέτο για χτύπημα σε παίκτη του ΠΑΟΚ. Κάρτα επίσης πήρε και ο Ζίβκοβιτς για διαμαρτυρία.

90′ Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων!

90+1′ Τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Ντάνι Νιέτο αποχωρεί και τη θέση του παίρνει ο Αντώνης Ράνος.

90+4′ Σέντρα του Ροντρίγκες από τα δεξιά, αναμπουμπούλα στην άμυνα της Ξάνθης και τελικά κόρνερ για τον ΠΑΟΚ!

90+5′ Τέλος του αγώνα! Η Ξάνθη πήρε έναν πολύτιμο βαθμό, για τον οποίο πρέπει ξεκάθαρα να ευχαριστεί τον τερματοφύλακα Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που επενέβησε πάντα όταν η ομάδα του τον χρειάστηκε. Ομολογουμένως και λίγο τυχερός βαθμός για την Θρακιώτικη ομάδα, αφού για να τον πάρει, έπρεπε ο ΠΑΟΚ να αστοχήσει σε μια σωρεία ευκαιριών. Τελικό αποτέλεσμα: ΠΑΟΚ – Ξάνθη 0-0!

Ευχαριστούμε το cafe-bar De Novo, την ACS Ξάνθης, το ξενοδοχείο Pilion Terra και τα καταστήματα WIND για την συνεισφορά τους σε αυτήν την μετάδοση. Μείνετε στο ThrakiSportS, ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…