Γ΄ Εθνική: Όσα έγιναν στην βαριά εκτός έδρας ήττα της Δόξας Προσκυνητών από τον Απόλλων Παραλιμνίου

 

Ένα καταστροφικό δεύτερο τέταρτο οδήγησε τη Δόξα Προσκυνητών στη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ροδόπης στο διάστημα από το 16΄ έως το 30΄ δέχθηκε τρία τέρματα και στη συνέχεια κατέρρευσε, με τον Απόλλων Παραλιμνίου να φτάνει εύκολα στο τελικό 4-0.

Η ομάδα του Παραλιμνίου απείλησε πρώτη στο 5΄με τον Καρακούητ, για να ακολουθήσει για τη Δόξα Προσκυνητών σουτ του Εμρέ στο 14΄ το οποίο κατέληξε άουτ. Στο 16΄ ο Απόλλων άνοιξε το σκορ, όταν μετά από κόρνερ του Ναλμπάντη, ο Μεντής έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Περτσά. Στο 19΄ η Δόξα έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως στο τετ α τετ του Λειβαδιώτη με τον Χατζηγιαννάκη, το σουτ του παίκτη της Δόξας έφυγε άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0. Οι παίκτες του Απόλλωνα άλλαξαν πολύ ωραία την μπάλα, αυτή έφτασε στον Ναλμπάντη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Στο 30΄ ο Μεντής έβγαλε τη σέντρα και ο Καρακούτης με κεφαλιά έκανε το 3-0, ανεβάζοντας από νωρίς τον δείκτη του σκορ. H φωτογραφία του serresgoal ειναι από αυτήν την φάση.

Η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Γιάννη Κλειτσιώτη να πραγματοποιεί από το 38΄ την πρώτη του αλλαγή, όμως εκτός από δύο καλές στιγμές στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Κλη στο 50΄ και με τον Σιδηρόπουλο στο 52΄ δεν απείλησε ουσιαστικά. Οι γηπεδούχοι μετά το 65΄ ανέβασαν και πάλι την απόδοση τους και στο 80΄ έκαναν το 4-0 με κεφαλιά του Ρούμπου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Κουζουτζίδης): Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Τάκας (71′ Γεωργιάδης), Μηντιούρης, Καστριτσέας, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Γ. Ρούμπος, Καρακούτης (62′ Ζυγκερίδης), Ναλμπάντης, Μεντής (71′ Κωνσταντινίδης) 

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Κλειτσιώτης): Πέρτσας, Σιδηρόπουλος (75′ Μόσχος), Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λέφης, Τρίχας, Μεμέτ (77′ Κίτσος), Δραγανίδης, Θωμάς (38′ Πανουργιάς), Κλης, Γιαννακιτσίδης