Αναζητά τον πρώτο της βαθμό η Ξάνθη κυνηγώντας την έκπληξη στην Τούμπα (16:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μετά από δύο αγώνες, και ισάριθμες κακές εμφανίσεις και ήττες, η ομάδα της Ξάνθης ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να αποσπάσει ότι καλύτερο μπορεί σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (16:00, LIVE ThrakiSportS).

Όπως σε κάθε ομάδα, έτσι και στην Ξάνθη τα προβλήματα καραδοκούν. Κάπως έτσι οι θρακιώτες θα στερηθούν των, πολύτιμων, υπηρεσιών του Άντριαν Λουσέρο, ο οποίος είχε έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια της χθεσινής, και τελευταίας, προπόνησης της Ξάνθης πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να μένει εκτός αποστολής από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Εκτός, όμως, από τον Αργεντινό μέσο, θα απουσιάσουν δύο ακόμη παίκτες για την Ξάνθη. Οι Θανάσης Παπαγεωργίου και Δήμος Μπαξεβανίδης, που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας.

Σε αντίθεση με τους Ξανθιώτες, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απώλειες. Ο Βλάνταν Ίβιτς, είδε όλους τους παίκτες του να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο δεν ήταν και πολύ έντονο, με σκοπό την ξεκούρασηm των παικτών που είχαν κάποιους τραυματισμούς μεσοβδόμαδα. Επίσης τη τιμωρία του εξέτισε και ο Μαρίν Λέοβατς, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του προπονητή του και πάλι για τον αυριανό αγώνα.

Η προϊστορία των αγώνων μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης δεν είναι τόσο καλή, και ειδικότερα σε αυτούς που έχουν πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ μετρά 22 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες, σε ένα σύνολο 30 αγώνων που έχουν πραγματοποιηθεί στην έδρα του για Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης πως η Ξάνθη κέρδισε τελευταία φορά στην Τούμπα, με προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη το 2013, όταν και είχε  επικρατήσει με ένα γκολ του Νιγηριανού σέντερ φορ Μπέντζαμιν Ονουάτσι στην εκπνοή του ημιχρόνου, ενω αν ανατρέξουμε παλαιότερα για νίκη της θα πρέπει να ταξιδέψουμε στο, σχετικά, μακρινό 2008, όπου επίσης επικράτησε με σκορ 0-1. Πέρυσι πάντως έφυγε από την Τούμπα χωρίς να ηττηθεί.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), με βηθούς τους Αναστόπουλο (Αρκαδίας) και Βεργέτη (Αρκαδίας) και τέταρτο τον Γιαννουλάκη (Χανίων). Ο αγώνας έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 16:00 το απόγευμα και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS που θα είναι στην Τούμπα και θα καλύψει από κοντά την αναμέτρηση…

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΠΟΥΣ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ